Jelenlegi hely

terrortámadás

Idén már két terrortámadást hiúsítottak meg

Fotó: shutterstock.com, illusztráció

Két terrortámadást hiúsítottak meg az év eleje óta Franciaországban: az egyiket egy nagy sportlétesítmény, a másikat pedig katonák ellen tervezték elkövetni - mondta vasárnap Gérard Collomb belügyminiszter.

Terrorcselekmény volt a szentpétervári robbantás

Fotó: MTI, archív

Terrorcselekmény volt az a robbantás, amelyet szerda este egy szentpétervári szupermarketben követtek el - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a Szíriából visszatért orosz katonák moszkvai kitüntetési ünnepségén csütörtökön.

“Merkel kezén szárad a fiam vére”

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Az a lengyel asszony, akinek a fia az egy évvel ezelőtti, berlini terrortámadás első halálos áldozata volt, Angela Merkel német kancellárt hibáztatja fiatalember haláláért, és azt állítja, az ő “kezén szárad a fiam vére” - írja a Breitbart London.

Putyin megköszönte Trumpnak a CIA-információt

Fotó: MTI, archív

Vlagyimir Putyin orosz elnök köszönetet mondott amerikai hivatali partnerének, Donald Trumpnak azért az amerikai Központi Hírszerző Szolgálattól (CIA) kapott információért, amely pokolgépes terrortámadásokat segített megakadályozni Szentpéterváron - közölte vasárnap a Kreml sajtószolgálata.

Amit a New York-i támadóról tudunk

Fotó: MTI/EPA/Justin Lane

Egy férfit őrizetbe vettek, miután helyi idő szerint kevéssel reggel fél 8 előtt egy, a testére erősített, házi készítésű bombát robbantott fel az Egyesült Államok legnagyobb buszpályaudvarán Manhattanben.