Jelenlegi hely

Tóth Bertalan

A szocik semmit nem tanultak a választási vereségből

Fotó: MTI, archív, szerk.

A Fidesz szerint az MSZP csak a saját belső hatalmi harcaival van elfoglalva, semmit nem tanultak a választási vereségből.

A szocik majd megmondják, mit vár el a nép

Fotó: MTI, archív

Az MSZP-Párbeszéd szerint a miniszterjelöltek úgy tesznek, mintha az elmúlt nyolc évben nem a Fidesz kormányzott volna, ezért a két ellenzéki párt szembesíteni fogja őket az elmúlt időszak „tragikus kártéteményeivel”.

Újabb szoci elnökjelölt

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Megvan az első hivatalos jelentkező az MSZP elnöki posztjára: Bródy Gábor, a párt választmányának tagja hétfőn közleményben tudatta az MTI-vel, elindul a tisztségért.

A szocik ellenzéki kerekasztalt szeretnének

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Az MSZP-Párbeszéd ellenzéki kerekasztal létrehozását javasolja a többi parlamenti ellenzéki pártnak - közölte Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője és Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke hétfőn Budapesten újságírókkal. Karácsony Gergely kérdésre elmondta azt is, Szabó Tímeát javasolja a Párbeszéd frakcióvezetőjének.

A gázárak miatt aggódnak a szocik

Fotó: MTI, archív

Az MSZP szerint a Fidesz nyerészkedett a rezsicsökkentéssel, 2013 és 2017 között a becslések szerint összesen hetvenezer forintot vettek ki a magyar családok zsebéből azzal, hogy az indokoltnál magasabban határozták meg a gáz árát.