Jelenlegi hely

turizmus

Helló Magyarország

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Elindult a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) új tavaszi-nyári belföldi kampánya is, amely mellett a térség államaiban a vidéki úti célokat, a legfontosabb küldőpiacokon pedig Budapestet népszerűsítik.

Budapest-központú külföldi kampány indul

Fotó: shutterstock.com, illusztráció

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) elindítja az első átfogó, Budapest-központú külföldi kampányát, a május 15-én induló és júliusig tartó nemzetközi kampányban online, print és televíziós felületeken hirdetnek majd a legfontosabb küldőpiacokon - jelentette be Guller Zoltán, az MTÜ vezérigazgatója sajtótájékoztatón hétfőn Budapesten.

Egyre több külföldi turista választja Budapestet

Fotó: shutterstock.com, illusztráció

A nyári turisztikai szezon kezdetével egyre több külföldi választja Budapestet - mondta Kiss Róbert Richárd utazási szakértő az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában.

Országszerte megteltek a szállodák

Fotó: shutterstock.com, illusztráció

Országszerte megteltek a szállodák a négynapos hosszú hétvégén - számolt be az M1 aktuális csatorna vasárnap délelőtti híradójában.

Hazánk kezdi elfoglalni az őt megillető helyet

Fotó: shutterstock.com, illusztráció

Budapest és Magyarország egyre népszerűbb úti cél, most kezdi elfoglalni azt a helyét a nemzetközi turisztikai piacon, ahová kerülnie kell - mondta a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) alelnöke szombaton az M1 aktuális csatornán.