Jelenlegi hely

Tuzson Bence

Száz évre is eldőlhet a sorsunk

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Az előttünk álló választás példa nélküli, az ország sorsa akár száz évre is eldőlhet és ha Magyarország rosszul dönt, bevándorlóországgá válik - mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerdai sajtótájékoztatóján Tatabányán, a térség országgyűlési képviselőjével és jelöltjével, Bencsik Jánossal (Fidesz-KDNP) tartott lakossági fóruma előtt.
 

Adatbázist építenek a Soros-szervezetek

Fotó: Somfai Sándor/Demokrata, archív

Adatbázist építenek a Soros-szervezetek Magyarországon - mondta Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerda reggel az M1 aktuális csatornán.

A Soros-hálózat lakásokat keres migránsoknak?

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Minden jel arra mutat, hogy a Soros-hálózat már lakásokat keres a migránsok betelepítéséhez

A nemzeti érdekeket védi a Stop Soros törvénycsomag

Fotó: Demokrata, archív

A Stop Soros törvénycsomag a nemzeti érdekeket védi azzal, hogy kontrollálja az ország ellen tevékenykedő szervezeteket - mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati kommunikációért felelős államtitkára csütörtökön az M1 aktuális csatornán.

Ki kell mondani, hogy a migráció rossz dolog

Fotó: MTI, archív

A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint ki kell mondani, hogy a migráció rossz dolog, se azoknak az országoknak nem hasznos, ahonnan indulnak, se azoknak, ahová tartanak az emberek. Tuzson Bence erről a Kossuth rádió 180 perc című műsorában beszélt kedd reggel.