Jelenlegi hely

USA

Donald Trump: liberális aktivisták szervezkednek

Fotó: MTI, archív

Donald Trump Facebook-oldalán arról írt, hogy az úgynevezett dühös tömegek mögött valójában liberális aktivisták állnak. 

The Wall Street Journal: nézetkülönbségek Oroszország megítélésében

Fotó: http://www.shutterstock.com/illusztráció

A The Wall Street Journal szerint a keddi ENSZ-tanácskozáson nézetkülönbségek mutatkoztak Oroszország megítélésében, a lap idézte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert is, akivel interjút készített.

Az USA keresi a módját az EU-val fenntartott kapcsolatok elmélyítésének

Fotó: MTI/AP pool/Virginia Mayo

A Donald Trump vezette új kormányzat keresi a módját, hogy miként mélyíthető el a kapcsolat az Egyesült Államok és az Európai Unió között - jelentette ki Mike Pence amerikai alelnök hétfőn Brüsszelben, ahol tárgyalásokat folytat az EU és a NATO vezetőivel.

Donald Trump: készülök valamire a következő napokban

Fotó: MTI/AP/Susan Walsh, archív

Donald Trump amerikai elnök megerősítette híveinek korábbi ígéreteit azon a választási rendezvényekre emlékeztető gyűlésen, amelyet a floridai Melbourne városában tartott szombat este.

A bíróság a keresztény virágárus ellenében döntött

Fotó: YouTube, Alliance Defending Freedom

Barronelle Stutzman, a 72 éves, Washington állambéli virágüzlet-tulajdonos keresztény hitére való hivatkozással nem volt hajlandó biztosítani a virágdekorációt egy meleg esküvőre. Négy évnyi pereskedés után most a bíróság a meleg pár javára döntött.