Jelenlegi hely

Varga Mihály

Tízmilliárd munkahelyteremtésre

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Augusztus elsejétől 10 milliárd forint összegű nyílt pályázatot hirdet a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására a Nemzetgazdasági Minisztérium - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az MTI-nek.

A magyar élelmiszeripar meghatározó a világpiacon

Fotó: MTI, archív

A magyar élelmiszeripar meghatározó szereplője az európai és a világpiacnak - jelentette ki a nemzetgazdasági miniszter szerdán a Nádudvari Élelmiszer Kft. beruházászáró rendezvényén, a cég új húsüzemében.

A lemaradást nem lehet ledolgozni pár nap alatt

Fotó: Vermes Tibor/Demokrata, archív

Az egészségügy lemaradását, hátrányát nem lehet pár nap alatt ledolgozni, azonban a kormány 2010 óta 500 milliárd forintot fordított a kórházak megújítására - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter hétfőn Budapesten, a Szent János Kórház nővérszállójának felújítása kapcsán.

Magyarország biztonságos

Magyarország mindenféle szempontból a legbiztonságosabb országok közé tartozik, és ezt szeretnék a jövőben is megőrizni - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Díj a sikeres vállalkozásokért elismerések pénteki átadóján, Budapesten.

Sikertörténet az idén bevezetett e-szja

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Egyértelműen sikertörténet a személyi jövedelemadó elektronikus bevallási rendszere - emelte ki a nemzetgazdasági miniszter, hozzátéve, hogy két év alatt sikerült a rendszert kifejleszteni és átállni papíralapúról az elektronikus bevallásra.