Jelenlegi hely

Varga Mihály

Változatlan gazdasági célok

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A kormány gazdaságpolitikai céljai változatlanok, amelynek alapja, hogy az országban munkaalapú társadalom épül - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter-jelölt a kinevezése előtti meghallgatásán a parlament költségvetési bizottságának ülésén, kedden.

Egy számjegyű SZJA-kulcs és további ÁFA-csökkentés jöhet

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

A Magyar Idők online kiadása csütörtökön jelentette meg Varga Mihállyal készült interjúját, amelyben a nemzetgazdasági miniszter elmondta, hogy – az elmúlt évek gyakorlatát folytatva – két további adócsökkentésre lesz lehetőség, amennyiben a kormány bizalmat kap a választóktól vasárnap.

Álmok, célok, közös építkezés

Fotó: T. Szántó György/Demokrata

A II. kerületben tenni akarásban nincs hiány, nyugodtan mondhatom, hogy nem egy történetnek a végén, hanem a következő tervek előkészítése előtt vagyunk. Bízom abban, hogy ezeket a terveket közösen tudjuk megvalósítani – mondta múlt szerdán Varga Mihály a Gyarmati Dezső Uszoda alapkőletételén. A valóban XXI. századi létesítmény a kormány, az önkormányzat és a helyi közösségek példamutató összefogásának köszönhetően épülhet fel Máriaremetén.

Varga Mihály előnyben

Ismert neveket találunk Varga Mihály kihívói között a budapesti 4-es számú egyéni választókerületben. Az MSZP-P és a DK a Gyurcsány-párt EP-képviselőjét, Niedermüller Pétert támogatja, az LMP Ungár Pétert, a Momentum Göncz Árpád unokáját, Benedek Mártont, míg a Jobbik Kovács Tamás egykori kardvívót indítja.

Ungár Péter törvényt sértett

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Telefonos kampányában valótlanságokat állított fideszes riválisáról, Varga Mihályról az LMP képviselőjelöltje - írja a Magyar Hírlap.