Jelenlegi hely

VB

Így készülnek a vébére birkózóink

Fotó: demokrata.hu

Hét hónappal az őszi budapesti világbajnokság előtt sajtónyilvános edzést tartott Tatán Sike András szövetségi kapitány a magyar birkózó válogatottnak.
 

Hazánkra figyel a birkózótársadalom

Október 20–28. között a budapesti Papp László Sportarénában rendezik meg a 2018-as birkózó világbajnokságot. 2005 és 2013 után immáron harmadszor lehetünk házigazdái a rendezvénynek. Az őszi viadal első hivatalos sajtótájékoztatóján Nenad Lalović, a Nemzetközi Birkózó Szövetség elnöke azt mondta, minden idők legjobb vébéjére számít, a sportrendezvényre mintegy nyolcszáz versenyzőt várnak a szervezők.

Pap Bianka világbajnok!

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Pap Bianka aranyérmet szerzett az S10-es kategória 100 méteres hátúszó döntőjében a Mexikóvárosban zajló paraúszó-világbajnokságon.

"Jól ismerjük a norvégok erejét"

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Görbicz Anita csapatkapitány szerint a magyar női kézilabda-válogatott jól ismeri Norvégia csapatát, amellyel - szombat este - az első mérkőzését játssza a németországi világbajnokságon.

Több mint húsz felnőtt magyar érmes

Fotó: MTI, Kovács Tamás

Már biztos, hogy több mint húsz érmese lesz pénteken és szombaton a felnőtt kategóriákban a magyar csapatnak a budapesti kick-box világbajnokságon.