Jelenlegi hely

Vladimir Putyin

Megkezdődött Putyin és Trump találkozójának előkészítése

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Megkezdődött Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnök találkozójának gyakorlati előkészítése, de annak időpontjáról és helyszínéről még nem született megegyezés - jelentette ki Szergej Rjabkov orosz külügyminiszter-helyettes az Állami Dumában, egy kerekasztal-beszélgetésen, amelyet Oroszország és az Egyesült Államok viszonyának szenteltek.

Putyin: a távozó amerikai kormány alá akarja aknázni Trump legitimitását

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Az Egyesült Államok távozó kormánya alá akarja aknázni Donald Trump megválasztott amerikai elnök legitimitását - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök kedden Moszkvában.

Kreml: alaposan elő kell készíteni Putyin és Trump első találkozóját

Fotó: http://www.shutterstock.com/illusztráció

Nincs elvi különbség aközött, hogy Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump megválasztott amerikai elnök kétoldalú tárgyaláson vagy sokoldalú fórumon találkozhat-e majd először, a megbeszélést a Moszkva és Washington közötti viszony állapota miatt azonban alaposan elő kell készíteni - jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője hétfői moszkvai sajtótájékoztatóján.

Putyin: Ha Brüsszellel nem megy...

Oroszország az EU tagállamaival külön-külön fogja fejleszteni kapcsolatait, ha nem sikerül megállapodnia az unióval - mondta Vlagyimir Putyin orosz elnök pénteki moszkvai sajtóértekezletén.

Putyin: Oroszország minden potenciális agresszornál erősebb

Fotó: MTI, archív

Oroszország ma minden potenciális agresszornál erősebb, de hadereje nem lazíthat, és nem lanyhulhat az ébersége sem - jelentette ki Vlagyimir Putyin elnök az orosz védelmi minisztérium kollégiumának csütörtöki moszkvai tanácskozásán.