Jelenlegi hely

Vona Gábor

Kovács Béla jelenjen meg a hatóságok előtt!

Fotó: MTI, archív

A kormánypártok arra kérik Vona Gábort, a Jobbik elnökét, hogy utasítsa Kovács Béla EP-képviselőt: jelenjen meg a nyomozóhatóságok előtt.

A Jobbik új társadalmi szerződést ajánl

Fotó: MTI, archív

A Jobbik a jövő évi választásokra egy valódi társadalmi szerződést kínál, amely a „hazug és aljas” nemzeti együttműködés rendszere helyébe léphet - jelentette ki Vona Gábor, az ellenzéki párt elnöke, miniszterelnök-jelöltje vasárnap, Budapesten tartott sajtótájékoztatón.

A moszkvai kapcsolat

Fotó: MTI, archív

Orosz pénzek vannak a Jobbikban – hosszú évek óta hírlik, hogy Vona Gábor pártja nem csak költségvetési keretből és hazai adományokból él. Az orosz kapcsolat mindenesetre nem feltételezés, hanem tény. Mint ahogyan az is, hogy a Jobbik 2005 óta nagyon sokat köszönhet az Oroszországban és Magyarországon máig aktív, volt KGB-s vonalnak.

Vona megváltaná a világot

Fotó: MTI, Szigetváry Zsolt

A Jobbik elnöke egy biztonságos, élhető, igazságos és szabad Magyarország építését tűzte ki célul a párt 16. országos kongresszusán elmondott programadó beszédében Budapesten.

Vona Gábor a Jobbik miniszterelnök-jelöltje

Fotó: MTI, illusztráció

A Jobbik Magyarországért Mozgalom országos választmánya Vona Gábor pártelnököt választotta meg kormányfőjelöltnek a 2018-as parlamenti választásokra - tájékoztatta a párt szombaton az MTI-t.