Jelenlegi hely

Vona Gábor

Vona kormányképesnek érzi magát

Fotó: MTI, archív

A Jobbik felkészült az ország kormányzására, és arra, hogy tisztességes, biztonságos, élhetőbb Magyarországot teremtsen - jelentette ki Vona Gábor, az ellenzéki párt elnöke szombati budapesti jelöltbemutató sajtótájékoztatóján.

Önként nem fogják kifizetni a bírságot

Fotó: MTI, archív

A Jobbik önként nem fogja kifizetni az Állami Számvevőszék (ÁSZ) által kiszabott bírságot - közölte Vona Gábor pártelnök az elnökség keddi ülésének döntését egy más témában tartott keddi budapesti sajtótájékoztatón.

„Jó a régi”

Nem mellékes, hogy honnan indultunk, és mi mindent kellett szinte újrakezdenie ennek a városvezetésnek. Ezeket a tényeket nem lehet elfedni, hiába a nagy igyekezet – mondta a Demokratának Tarlós István.

Gyurcsány és Vona is csak saját pozíciójáért dolgozik

Fotók: MTI, archív, illusztráció, szerk.

Galló Béla politológus szerint néhány hónappal az országgyűlési választás előtt Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció és Vona Gábor, a Jobbik elnöke sem kormányváltásra törekszik, csak azon dolgoznak, hogy minél jobb pozícióban maradjanak.

Sokba került a plakátháború

Fotó: MTI, archív

Közadakozásból igyekszik összegyűjteni az Állami Számvevőszék által kiszabott bírságot a Jobbik Magyarországért Mozgalom. Időközben minden eddiginél élesebb nézetkülönbségek, belső viták osztják meg a tagságot, a puccsisták pedig Morvai Krisztinát szeretnék a mozgalom élén látni.