Jelenlegi hely

zugló

Muszlimnak öltözve köszönték meg a mecsetet Karácsony Gergelynek

Fotó: PestiSrácok/Horváth Péter Gyula

Az Identitás Generáció két fiatal aktivistája muszlimnak öltözve, hangosbeszélőn köszönték meg a Zuglóban felépített mecsetet. Egyikük a Közel-Keletről ismert férfi fejkendőt vett magára, másikuk a nikáb nevű női ruhadarabot. A PestiSrácok.hu felkereste a szervezetet, amelynek szóvivője, Bódi Ábel elmondta, az akcióval arra szerették volna felhívni a figyelmet, nincs rendben, hogy egy budapesti mecsetben a sáriát, az iszlám törvénykezést népszerűsítették.

"Miért engem csesztetnek?"

Képernyőfotó: echotv.hu

Nem mondott igazat Karácsony Gergely akkor, amikor az ECHO TV-nek azt nyilatkozta, hogy őt nem keresték meg a tiltakozó zuglóiak a helyi mecset létesítése kapcsán - állítja az Alsórákosi Civil Egyesület alapító tagja. 
 

Zuglóban van egy mecset…

Fotó: Vermes Tibor/Demokrata

Zuglóban a Fidesz által vezetett négyéves időszak kivételével hiányzott az átgondolt, koncepciózus városépítészet. Százhúszezer ember él ebben a kerületben, olyan adottságokkal, amelyek párjukat ritkítják Budapesten, miközben a kerület romokban hever – mondta a Demokratának Jelen Tamás, Zugló fideszes országgyűlési képviselőjelöltje, aki azért dolgozik, hogy visszaadja a kerület a régi varázsát.

Fidesz: az MSZP tisztázza az igazságot eltűnt zuglói képviselője ügyében!

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Fidesz továbbra is azt várja a szocialistáktól, hogy tisztázzák a választópolgárok előtt, mi az igazság eltűnt zuglói képviselőjük, Sápi Attila ügyében, és milyen köze lehet az MSZP „zavaros, alvilági” ügyeinek az eltűnéshez - mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Az MSZP visszalépési nyilatkozatot vitt a Fidesz-KDNP jelöltjének

Fotó: Dr. Somodi Zoltán Facebook-oldala

Az önkormányzati képviselőjelöltségtől való visszalépési nyilatkozatot vitt a szocialista Nyakó István Somodi Zoltánnak, a Fidesz-KDNP zuglói jelöltjének, a Jeruzsálemi Szent Sír Lovagrend magyarországi helytartósága titkárának és kincstartójának.