Jelenlegi hely

zugló

Zuglóban van egy mecset…

Fotó: Vermes Tibor/Demokrata

Zuglóban a Fidesz által vezetett négyéves időszak kivételével hiányzott az átgondolt, koncepciózus városépítészet. Százhúszezer ember él ebben a kerületben, olyan adottságokkal, amelyek párjukat ritkítják Budapesten, miközben a kerület romokban hever – mondta a Demokratának Jelen Tamás, Zugló fideszes országgyűlési képviselőjelöltje, aki azért dolgozik, hogy visszaadja a kerület a régi varázsát.

Fidesz: az MSZP tisztázza az igazságot eltűnt zuglói képviselője ügyében!

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Fidesz továbbra is azt várja a szocialistáktól, hogy tisztázzák a választópolgárok előtt, mi az igazság eltűnt zuglói képviselőjük, Sápi Attila ügyében, és milyen köze lehet az MSZP „zavaros, alvilági” ügyeinek az eltűnéshez - mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Az MSZP visszalépési nyilatkozatot vitt a Fidesz-KDNP jelöltjének

Fotó: Dr. Somodi Zoltán Facebook-oldala

Az önkormányzati képviselőjelöltségtől való visszalépési nyilatkozatot vitt a szocialista Nyakó István Somodi Zoltánnak, a Fidesz-KDNP zuglói jelöltjének, a Jeruzsálemi Szent Sír Lovagrend magyarországi helytartósága titkárának és kincstartójának.

Fidesz: az MSZP nyilatkozzon eltűnt zuglói képviselője ügyében!

A Fidesz felszólította az MSZP vezetését, adjon magyarázatot arra, hogy az elmúlt egy évben hova tűnhetett zuglói képviselője, továbbá a személyéhez köthető 100 millió forintos köztartozás.