Jelenlegi hely

Belföld


2017. 03. 22.

13:03
Dokumentumfilm készült az első magyarországi vörösterrorról – Ágoston Balázs kritikája.
Fotó: MTI, archív, illusztráció
12:03
Hidvéghi Balázs azt mondta, a támadás egyrészt a megerősített jogi határzárat éri.
Fotó: ShutterStock.com, illusztráció
06:03
Energetikai korszerűsítésbe kezd a Somogy Megyei Kormányhivatal: a heteken belül kezdődő 1,2 milliárd forintos beruházás 18 épületet érint.

2017. 03. 21.

18:03
Kálvin nyomába ered tíz erdélyi és egy hollandiai református lelkész június 19. és június 30. között Svájcban.
17:03
Megtagadta a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) az LMP szóvivőjének a paksi atomerőmű bővítésének megakadályozását célzó népszavazási kérdései hitelesítését a testület keddi ülésén.
17:03
Társadalmunk a mai napig attól szenved, hogy – a nyugatiakhoz viszonyítva – sokkal kisebb az önszerveződő képessége. Ezen próbálunk változtatni – mondta a Demokratának Hoppál Péter.
14:03
Eloltották az etyeki Korda Filmstúdió egyik körülbelül 1500 négyzetméteres csarnokában keletkezett tüzet.
14:03
A Fidesz frakcióvezetője szerint több helyen módosításra szorul az önkényuralmi jelképek kereskedelmi célú használatának tilalmáról szóló törvényjavaslat.
14:03
Olyan fejlődési pályát kell felrajzolni, amelynek révén vesztes városból győztes várossá tehetjük Salgótarjánt, mondta Orbán Viktor Fekete Zsolt MSZP-s polgármesterrel tartott sajtótájékoztatóján.
11:03
Tűz ütött ki kedd délelőtt az etyeki Korda Filmstúdió egyik, körülbelül 1500 négyzetméteres csarnokában, személyi sérülés nem történt.
10:03
A Csíki sör megvédése alapvetően nemzeti ügy, nem gazdasági, jelentette ki Semjén Zsolt. A politikus és Lázár János miniszter is cáfolta, hogy a kormány visszavonná a lex Heineken törvényjavaslatot.

2017. 03. 20.

17:03
Elkészült a déli határ védelmében részt vevő katonák elhelyezésére szolgáló négy határvédelmi bázis, az utolsó ilyen létesítményt hétfőn adták át Hercegszántón.
17:03
Perbeszédekkel megkezdődött a Kulcsár Attila és társai ellen folyó brókerügy másodfokú tárgyalása hétfőn a Debreceni Ítélőtáblán.
15:03
A kétoldalú kapcsolatok folyamatos erősítése és Macedónia euroatlanti integrációjának elősegítése volt a legfőbb téma Orbán Viktor és Gjorge Ivanov macedón köztársasági elnök megbeszélésén.
Fotó: MTI/Balogh Zoltán, archív
12:03
Forgalomba állítják a 3-as metró vonalán az első felújított szerelvényt hétfő kora délután Budapesten.
Fotó: MTI, archív
12:03
Elkészült a déli határ védelmében résztvevő katonák elhelyezésére szolgáló négy határvédelmi bázis, az utolsó ilyen létesítményt hétfőn adták át Hercegszántón.
Fotó: MTI, archív, illusztráció
11:03
A Demokratikus Koalíció országszerte 97 helyi ügyben indít aláírásgyűjtést, a kérdések túlnyomó többsége „a romokban heverő” egészségügyhöz kapcsolódik - jelentette be a párt ügyvezető alelnöke.
Fotó: MTI, archív
11:03
A külhoni magyarság megmaradása attól függ, hogy az autonómia területén sikerül-e előrelépni vagy sem - mondta Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes.
Fotó: MTI, archív, illusztráció
09:03
A felújítások és korszerűsítések, a tervezett fejlesztések eredményeként kétszer annyi gyerek üdülhet majd a zánkai és fonyódligeti Erzsébet-táborban - közölte Rétvári Bence.

2017. 03. 19.

Fotó: http://www.shutterstock.com/illusztráció
19:03
A következő napokban ismét melegszik a levegő. Napközben többfelé 20 Celsius-fok felett, s helyenként a leghidegebb órákban is 10 fok körül alakul a hőmérséklet.