Jelenlegi hely

Belföld

2017. 01. 23.

Fotó: MTI/Marjai János
10:01
Vasárnap éjfélig hárommillió forint adomány gyűlt össze az Ökumenikus Segélyszervezetnél a péntek éjjeli veronai buszbaleset sérültjei és az áldozatok családja számára.
Fotó: MTI, archív
10:01
Remélhetőleg csütörtökön enyhíteni lehet a magas szállópor-koncentráció miatt Budapest közigazgatási területére elrendelt közlekedési korlátozáson - mondta Tarlós István főpolgármester.
Fotó: MTI/Kovács Tamás
08:01
Felvonták, majd félárbócra eresztették a nemzeti lobogót a veronai buszbaleset áldozataiért elrendelt nemzeti gyásznapon, hétfő reggel az Országház előtt.
Fotó: MTI, archív
07:01
Aki Budapestet szereti, támogatja az olimpiát, nem ír alá ilyen íveket - mondta az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában a főpolgármester.
Fotó: MTI, archív, illusztráció
07:01
Hétfő reggel 6 órától Budapest közigazgatási területén tilos azzal a gépjárművel közlekedni, amelynek forgalmi engedélyében a környezetvédelmi osztályt jelölő kód 0; 1; 2; 3; 4.

2017. 01. 22.

Fotó: MTI/Marjai János
19:01
Másod- és harmadfokú égési sérülésekkel érkezett vasárnap délután a budapesti Honvédkórházba a pénteki veronai buszkatasztrófa két súlyos sérültje - közölte Tamás Róbert orvos igazgató.
Fotó: MTI/Mohai Balázs
19:01
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tartalékjárműveket biztosít a szmogriadó idején várhatóan megnövekedő utasforgalom zavartalan ellátására.
Fotó: http://www.shutterstock.com/illusztráció
17:01
Mentőhelikopterrel érkezett meg vasárnap délután a budapesti Honvédkórházhoz a péntek éjjeli veronai buszkatasztrófa két súlyos sérültje - tudósított a helyszínről az M1 aktuális csatorna.
Fotó: MTI/AP/Antonio Calanni
16:01
Hosszú pszichológiai utókezelést kapnak a péntek éjjeli veronai busztragédia túlélői a poszttraumás stressz kivédése érdekében.
Fotó: MTI/Kovács Attila, szerk.
14:01
Otthonában, szűk családja körében vasárnap reggel 85. életévében elhunyt Torgyán József, a Független Kisgazdapárt volt elnöke, korábbi földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter.
Fotó: MTI/Varga György
13:01
Szörnyű tragédia a péntek éjjeli veronai baleset, a történtekre nincsenek szavak - mondta a járművet biztosító Pizolit Személyszállító Kft. ügyvezetője az MTI-nek.
Fotó: MTI/Marjai János
13:01
A budapesti Honvédkórház fogadja a péntek éjjeli veronai buszbaleset négy súlyos sérültjét, akik még vasárnap visszaérkezhetnek Magyarországra - jelentette be Balog Zoltán.
11:01
Az olasz hatóságok mellett a magyar rendőrség is nyomozást indított a péntek éjjeli veronai busztragédia ügyében.
10:01
Egyelőre nem tudták azonosítani a pénteki veronai buszbaleset 16 halottját és a két válságos állapotban lévő sérültet sem.
08:01
Elrendelte a szmogriadó riasztási fokozatát Budapesten a főpolgármester. A korlátozás - további intézkedésig - minden nap 6 órától 22 óráig tart.

2017. 01. 21.

18:01
Százával érkeznek az üzenetek a kormányhoz, hogy ki milyen módon szeretne segíteni – mondta Balog Zoltán a balesetet szenvedett magyar busz áldozatainak iskolája előtt.
Fotó: T. Szántó György/Demokrata
17:01
Lengyelországba igyekeznek a migránsok Ukrajnán, Fehéroroszországon és Litvánián keresztül. A mi déli határvonalunkon stabil a helyzet, de a kormány minden várható fejleményre felkészült. Interjú.
16:01
Orbán Viktor miniszterelnök kezdeményezésére hétfőre nemzeti gyásznapot rendelt el a kormány az olaszországi buszbalesetben elhunyt áldozatok emlékére.
15:01
Paolo Gentiloni olasz miniszterelnök telefonon fejezte ki részvétét Orbán Viktor kormányfőnek és egész Magyarországnak az éjszakai olaszországi buszbaleset miatt, melyben 16-an veszítették életüket.
12:01
A budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium harminchat diákja mellett volt tanulók, három tanár, valamint egyikük családja utazott azon a magyar buszon, amely balesetet szenvedett éjjel Olaszországban.