Jelenlegi hely

Belföld

2017. 02. 23.

14:02
Megszüntették annak a férfinak az előzetes letartóztatását, aki február közepén az M5-ös autópálya leállósávjában kamionjával elsodorta az éppen intézkedő rendőröket.
13:02
Ez a nap a riadó napja, minden demokratának azt üzenjük, hogy a Fidesz megfutamítható, a Fidesz elzavarható, 2018-ban a Fidesz leváltható – fogalmazott Nyakó István, az MSZP sajtófőnöke.
12:02
Pénteken, elsőként az V. kerületben megkezdődik az idei lakossági lomtalanítás Budapesten - közölte a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Nonprofit Zrt.
12:02
A KSH gyorsjelentése szerint tavaly több gyermek született, és kevesebben haltak meg, mint egy évvel korábban. Örvendetes hír, hogy jelentősen csökkent a csecsemőhalandóság is.
09:02
Az MSZP szerint egy év alatt háromszor sikerült az ellenzéknek a népszavazás eszközével legyőzni Orbán Viktort.
07:02
A Momentum Mozgalom szerint a kormány elárult 266 ezer embert az olimpiai pályázat visszavonásával. Az LMP szerint az olimpiai pályázat visszavonásával sokat nyert Magyarország.

2017. 02. 22.

Fotó: MTI, archív
19:02
A 2024-es budapesti olimpiai pályázat visszavonását javasolja a Fővárosi Közgyűlésnek a városvezetés a kormánnyal egyetértésben - közölte Tarlós István főpolgármester az MTI-vel szerdán.
19:02
Olyan új idegsejttípust fedeztek föl magyar kutatók, melynek irányítottá tett mechanizmusa áttörést jelenthet az agy daganatos betegségei elleni küzdelemben.
17:02
Március 8-án folytatódik a tavaly szeptemberi, Teréz körúti robbantással meggyanúsított P. László kihallgatása - mondta a férfi ügyvédje szerdán az MTI-nek.
Fotó: MTI, archív
16:02
Áprilisban a hátrányos helyzetű és alacsony iskolai végzettségű emberek foglalkoztatásának elősegítésére 6,3 milliárd forint keretösszegű felzárkóztató program indul.
Fotó: MTI, archív, illusztráció
14:02
Az OLAF a budapesti 4-es metró beruházásáról szóló jelentéséhez kapcsolódóan korrupciót vizsgáló munkacsoport létrehozásáról döntött szerdai ülésén a Fővárosi Közgyűlés.
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
12:02
A Fővárosi Közgyűlés határozatban kérte fel szerdán Tarlós István főpolgármestert, tárgyaljon a Magyar Olimpiai Bizottsággal (MOB) és a kormánnyal, van-e értelme fenntartani az olimpiai pályázatot.
Fotó: http://www.shutterstock.com/illusztráció
12:02
A Kormányzati Tájékoztatási Központ szerint a bevándorláspárti Amnesty International (AI) nemzetközi emberi jogi szervezet semmi mást nem tesz, csak folyamatosan törvénysértésre buzdít.
Fotó: MTI, archív, illusztráció
12:02
A rezsicsökkentés brüsszeli és magyarországi támadásoktól megvédését nevezte az elkövetkező időszak egyik legfontosabb feladatának Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke.
Fotó: MTI, archív, illusztráció
12:02
Az Amnesty International (AI) nemzetközi emberi jogi szervezet éves jelentésében a korábbiaknál több szó esik Magyarországról, az európai régió egyik legkiábrándítóbb emberi jogi teljesítményét nyújtj
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
11:02
Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke szerint az olimpiai pályázat kapcsán most az a kérdés, hogy az egység felbomlása után „fel tudunk-e állni a sérülés után”.
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
11:02
Ellenzéki pártok képviselői mondták el véleményüket a budapesti olimpiával, az olimpiai pályázattal kapcsolatban a Fővárosi Közgyűlésben.
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
11:02
Összefogás és egység nélkül nincs esély arra, hogy Budapest elnyerhesse a 2024-es olimpia megrendezését - jelentette ki Fürjes Balázs, a budapesti olimpiai pályázat vezetője a Fővárosi Közgyűlésben.
Fotó: http://www.shutterstock.com/illusztráció
11:02
A migránspárti szervezet támadása borítékolható volt - reagált a Fidesz szerdán az Amnesty International (AI) órákkal korábban nyilvánosságra hozott világjelentésében foglaltakra.
Fotó: MTI, archív, illusztráció
10:02
Folyamatban van az újabb nemzeti konzultáció előkészítése - mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár a Kossuth rádió 180 perc című műsorában.