Fotó: MTI, archív, illusztráció (szerk.)

A Fidesz-frakció szóvivője szerint „az ellenzék megint Soros Györgyöt védi”. Halász János az MTI-hez szerda délután eljuttatott közleményében a nemzetbiztonsági bizottság ülése kapcsán elhangzott ellenzéki nyilatkozatokra reagált. 

Fotó: MTI, archív, illusztráció (szerk.)

Mint írta, az ellenzéki képviselőknek valójában az a bajuk, hogy „az oknyomozó cikkek lebuktatták Soros György hálózatát”, amely támogatja a bevándorlást és ezzel aláássa Magyarország biztonságát.

„Azok akarnak nemzetbiztonsági kockázatról prédikálni, akik maguk veszélyeztetik Magyarország biztonságát” – vélekedett a nemzetbiztonsági bizottság alelnöki tisztét is betöltő Halász János. 

Az LMP frakcióvezetőjére utalva azt írta: „Szél Bernadett maga is Soros zsoldjában áll”, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságába egy olyan afgán szakértőt akart beültetni, aki a nemzetbiztonsági átvilágításon megbukott. 

A szocialisták kormányzásuk alatt orosz kémeket ültettek be a magyar titkosszolgálatba, a Jobbik pedig Kovács Béla személyében egy kémet küldött az Európai Parlamentbe – tette hozzá Halász János.