A Demokratikus Koalíció szerződést kötött a Smoot Tewes Group (STG) nevű amerikai tanácsadó céggel, mostantól az Obama-kampányok tanácsadói segítik a DK kampányát – büszkélkedik Gyurcsány Ferenc pártja.

A megállapodás értelmében a tanácsadó cég javaslatot tesz a 2018 tavaszi választásokon folytatandó kampánystratégiájukra és a párt kampányát is tanácsokkal látja el.

„A céget a győztes Obama-kampányok legfontosabb alakjai alapítottak, mint Julianna Smoot, az Obama alapítvány igazgatótanácsának tagja, Obama volt kampányfőnök-helyettese, fehérházi protokollfőnök, illetve az első Obama-kampány pénzügyi igazgatója, Paul Tewes, az Obama-kampány önkéntesekért felelős szervezője, a Demokrata Párt politikai műveletekért felelős vezetője, vagy Dan Kanninen, a cég kampányokért felelős társtulajdonosa, politikai elemző, több fontos csatatér-államban az Obama-kampányok vezetője” – részletezik a párt honlapján.

„Az STG a megállapodás szerint tanácsokat ad a DK-nak a párt kampányának stratégiája, struktúrája, kommunikációja és végrehajtása kapcsán. A megbízás díj havi 10 ezer euró, melyet a DK saját költségvetéséből finanszíroz” – áll a párt közleményében.

Facebook-oldalukon siettek leszögezni, ezeket az információkat az átláthatóság jegyében osztják meg a nyilvánossággal. 

Átláthatóan működünk.Mivel a DK-nak fontos, hogy a működése mindig átlátható legyen, ezúton jelentjük be, hogy a…

Gepostet von Demokratikus Koalíció am Montag, 2. Oktober 2017

demokrata.hu