Megakadt a lemez Tordai Bencénél, így egyszavas szókincset mutatott ma be az országgyűlésben a tiszteletlenségéről ismert képviselő.

A Párbeszéd képviselője felszólalásában a CÖF szót ismételgette, amiért a levezető elnök, Latorcai János figyelmeztette is őt, arra kérve, ne tegye bohóckodás tárgyávé a Parlementet, elvégre ő az Országgyűlés jegyzője is. 

Tordai ugyanakkor nem most használta az országgyűlést idétlenkedései kiélésére: hétfőn bohócorral a kezében készített videót Polt Péter legfőbb ügyészről: 

Fotó: MTI

Pontosabban csak próbált, a saját maga által közkinccsé tett videóban is látszik, hogy még ez se sikerült a szellemi kihívásokkal küzdő képviselőnek.

Bohóc jelmezt a legnagyobb bohócnak, Polt Péternek!

Bohóc jelmezt a legnagyobb bohócnak, Polt Péternek! 🤡A legfőbb ügyész rossz viccet csinál az igazságszolgáltatásból, ezért éppen itt az ideje, hogy megkapja a hozzá passzoló jelmezt. Még nem a rabruhára gondolok, egyelőre csak a bohóc jelmez egyik kellékét akartam átadni neki az Országgyűlésben. 👉 Osszátok meg a videót, hogy minél több emberhez eljusson❗️ Polt Péter és a bűnbandája nem menekülhet: a bűncselekmények amiket elkövettek nem évülnek el 2022-ig! ❎ Párbeszéd Magyarországért

Gepostet von Tordai Bence am Montag, 12. November 2018

Emlékezetes pillanat volt, amikor a Párbeszéd nyikhaja első felszólalásában nemes egyszerűséggel letegezte Orbán Viktor miniszterelnököt, de tájékozottságát, éleslátását és Orbán-fóbiáját már akkor is bizonyította, amikor a kormányfőt vélte felfedezni az ezerforintos bankón is.