Orbán Viktor megkezde köszönő kampányát, elsőként a Baranya megyei Vajszlón járt.

Fotó: Facebook, képernyőkép

Orbán Viktor miniszterelnök megkezdte köszönő kampányát, több helyre is ellátogat, ahol járt a választási kampány során, és ahol támogatták április 8-án – közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár kedden az MTI-vel.

A kormányfő elsőként azért járt a Baranya megyei Vajszlón, mert köszönetet szeretett volna mondani a falusi embereknek a támogatásért, és szimbolikusnak tartja, hogy a magyar kistelepülések a rendszerváltozás óta éppen most, 2018-ban szóltak bele a legnagyobb mértékben az ország életét meghatározó döntésekbe – mondta Havasi Bertalan.

A kormány célja, hogy mindenkinek munkát adjon és megvédje az országot

Munkát adnak mindenkinek, ahogy már az előző négy évben elkezdték, és megvédik az országot – mondta a miniszterelnök kedden Vajszlón, ahol megköszönte a támogatást a helyieknek.

A Facebook-oldalára feltöltött videóban Orbán Viktor jelezte, hogy ellátogat még néhány helyre az országban. Úgy fogalmazott: „megköszönöm önöknek, hogy munkát adtak nekem a következő négy évre, és azt ígérem, hogy én is adok cserébe önöknek”.

A kormányfő hangsúlyozta: amit vállaltak, azt teljesítik, fejlesztik a településeket.

Úgy folytatta: az országot is meg fogják védeni, „akármekkora népvándorlás is jön”, ahogy vállalták, a határoknál megállítják.

Migránsok Magyarországra nem települhetnek be, „csak mi magyarok dönthetjük el, hogy kik élnek velünk”, kik tartózkodhatnak az ország területén és Magyarországot megtartják magyar országnak – fűzte hozzá Orbán Viktor.

Köszönöm, Vajszló // Thank you, Vajszló!

Köszönöm, Vajszló // Thank you, Vajszló!

Gepostet von Orbán Viktor am Dienstag, 15. Mai 2018

(MTI)