A Jobbik megalakította nyugdíjas tagozatát , amelynek egyelőre 42 tagja van. A fővárosi, hivatalos keretek között lezajló alakulóülésen felszólalt Vona Gábor pártelnök is – írták a szervezet Facebook-oldalán.

„A Fidesztől az idősek a tisztességes nyugdíjak helyett csak uszító, a magánszférát sem kímélő telefonokat kapnak. A kormánypárt félre akarja vezetni őket, árkokat ás és társadalmi csoportokat ugraszt egymás ellen. Az újabb fideszes lejáratókampány azonban visszafelé sült el: az idősek széles tömegeit aktívabb közéleti szerepvállalásra sarkalták és megalakult a Jobbik Nyugdíjas Tagozat” – büszkélkedett acsarkodva a Jobbik a párt Facebook-oldalán.

A nyugdíjas tagozat közösségi oldalán azt írják, céljuk „ajánlásokat megfogalmazni a Jobbik nyugdíj- és idősellátási politikájának folyamatos aktualizálásához”, emellett közösségépítő feladatot szeretnének ellátni.

MEGALAKULT NYUGDÍJAS TAGOZATUNK! A frissen alakult szervezet célja ajánlásokat megfogalmazni a Jobbik nyugdíj- és…

Gepostet von Jobbik Nyugdíjas Tagozat am Sonntag, 3. September 2017

Mint ismeretes, Vona Gábor egy júliusi Facebook-bejegyzésében rendszeresnek nevezte, hogy „hétköznapokon kedves bácsikák és nénikék magukból kivetkőzve ugranak egymásnak, vért akarnak ontani remegő kezeikkel, ordibálnak trágárul és hörgik fel a 20. század minden traumáját”. A Jobbik elnöke írt az egyik utcai fórumán tapasztaltakról is, és úgy jellemzett egyes ott megjelent nyugdíjasokat, hogy „a szemeikben gyűlölet lobogott, a szájukból pedig a szennyvíz folyt”, miközben húzták a kis bevásárlókocsijukat.

demokrata.hu