Arra koncentráltunk, hogy melyek azok a gazdasági szereplők és szektorok, amiket érdemes fejleszteni, hogy utána húzni tudják a többi ágazatot – mondta a Demokratának Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese. Hozzátette: a magyar gazdaság eredményessége miatt a kormány már évi 1000 milliárd forintot mellé tud tenni az uniós támogatásoknak.

A politikus úgy véli, 2022-re Magyarország saját erejéből is képes lesz 3 százalék fölötti gazdasági növekedésre, az euró bevezetésére viszont hiába vagyunk alkalmasak, az unió bizonytalan jövője miatt jelenleg ez nincs kilátásban.

Lapunkban emellett olvashatnak arról is, hogy a szokásos kettős mércét alkalmazza a baloldal az igazságszolgáltatással kapcsolatban. Koncepciós perekről, politikai indíttatású eljárásokról beszélnek, ha az ő oldalukról keveredik valaki gyanúba, miközben embereik kirobbanthatatlanok a bíróságokról, a magukat civilnek álcázó, Soros által finanszírozott alternatív politikai szervezeteik pedig a maguk torz világképére igyekeznek formálni vádhatóságokat és törvényszékeket.

De foglalkozunk az úgynevezett érzékenyítéssel, vagyis a képzésnek álcázott Soros-propagandával is, s exkluzív fotókkal mutatjuk be a hazahozott Seuso-kincseket.

A Demokrata legfrissebb száma július 19-től kapható az újságárusoknál.