„Generációkat ítél nyomorra a Fidesz!” – írja új videója felvezetőjében az MSZP a párt Facebook-oldalán.

A hétfőn közzétett videónak azt a címet adták: „Botkával megállítjuk az ország tragikus kettészakadását!”

Lássuk, miféle kettészakadásra is gondolnak a szocik.

„Valamikor megbecsülték a magyar munkaerőt” – ezzel az állítással indul a rövid kampányvideó. (Az embernek szinte hiányérzete támad, hogy nem tették hozzá arcátlanul azt is, ez akkor volt így leginkább, amikor ők voltak kormányon.)

„Ma Magyarország népességének 20-25 százaléka funkcionális analfabéta!” – folytatják egy érdekes témaváltással, majd egy újabb huszárvágással következik a szocialisták követelése/javaslata: „A legkisebb iskolába is minőségi informatika- és angoloktatást!”, s végül a mottó: „Botka megoldja.”

Hogy mi a kapcsolat a magyar munkaerő megbecsülése, a funkcionális analfabetizmus, valamint az informatika- és angoloktatás között, azt csak a szocik tudnák megmondani, esetleg a párt utolsó reménye, Botka László.

Botkával megállítjuk az ország tragikus kettészakadását!

Ma 400 000 szegény gyerek nem juthat megfelelő oktatáshoz. Sorsuk így ugyanaz marad, mint a szüleiké. Generációkat ítél nyomorra a Fidesz! Botkával megállítjuk az ország tragikus kettészakadását! A hátrányos helyzetű térségekben élő tanulók számára középiskolára, majd érettségire felkészítő programokat indítunk mindenütt!

Gepostet von MSZP am Sonntag, 3. September 2017

-EN-