Vagy nemzeti kormány alakul április 8. után, amely a családokat támogatja, béreket emel, vagy bevándorláspárti, amely a magyar emberek adóforintjait a bevándorlás támogatására fordítja.
Fotó: MTI, archív, illusztráció

Ócska hazugságnak, a választókat megtéveszteni akaró színjátéknak nevezte Németh Szilárd a hónapok óta tartó ellenzéki huzavonát a Magyar Hírlapnak adott interjújában. A Fidesz alelnöke kifejtette, hogy akármit is tesznek, mondanak, a végén senkinek ne legyen kétsége afelől, hogy a végén összeállnak sumák módon, mint Hódmezővásárhelyen. Ma a teljes ellenzék össze van gyúrva, közös bennük, hogy egy amerikai spekuláns mozgatja őket

Az alelnök elmondta, hogy noha lehetne vitatkozni szakpolitikai kérdésekről is, az április 8-ai választás igazi és legfontosabb tétje az, hogy megmarad-e a nemzeti kormány, amelyik a magyar emberek megtermelt adóforintjait az oktatás, az egészségügy, a szociális hálózat fejlesztésére, a nyugdíjak értékállóságára, a bérek emelésére fordítja. Vagy egy olyan bevándorlást támogató kormány alakul, amelyik ezeket a forrásokat nem a magyar családokra, orvosokra, nyugdíjasokra és fordítja, hanem a bevándorlókra költi.

A Magyar Hírlap teljes interjúját IDE kattintva megtekintheti.