Fodor Gábor és pártja petíciót indított azért, hogy az EU-zászló is helyet kapjon a Parlamenten. 

Elöljáróban rögzítsük, sokaknak kell most megkövetni Fodor Gábor pártját, sokszor hívták ugyanis egyszemélyes pártnak a Magyar Liberális Pártot, miközben e videón látszik, hogy már legalább négyen vannak.

A Liberálisok hervatag videójukban hitet tesznek Európa mellett, büszkén kijelentik, ők bizony kiállnak Európáért.

We stand up for Europe. [Kiállunk Európáért – szerk.] Mert nekünk tényleg fontos Európa! Magyarország jövője nagyban függ Európa jövőjétől.  Nemzeti érdekünk egy erős Európa! Írd alá te is a petíciónkat, hogy az EU-zászló is ott loboghasson a magyar mellett a Parlament épületén

– írja a párt Facebook-oldalán a videó mellett. A kis filmecske túl azon, hogy lehetőséget nyújt megcsodálni mind a négy bátor libsit: Bősz Anettet, Fodor Gábort, Sermer Ádámot (a Liberális Fiatalok Társaságának (LiFT) elnökét) és Szent-Iványi Istvánt, egy felhívást is tartalmaz: 

Neked is fontos Európa? Akkor készíts egy hasonló videót, majd a standupforeurope hashtag használatával töltsd fel saját oldaladra, és juttasd el hozzánk.

Bizonyára tömegek fogják követni Fodorék példáját, nem győzik majd a videókat nézegetni a Liberálisok. Facebook-oldalukon is mindig nagy az élet: megesik, hogy egy órán belül valamilyen reakciót is sikerül kiváltaniuk követőikben bejegyzéseikkel. 

Látható, hogy Fodor Gáborék ezúttal is kardinális kérdést találtak, ami jól mutat a korábban már zászlajukra tűzött marihuána ügye mellett. 

Stand up for Europe!

We stand up for Europe.Mert nekünk tényleg fontos Európa! Magyarország jövője nagyban függ Európa jövőjétől. Nemzeti érdekünk egy erős Európa!Írd alá te is a petíciónkat, hogy az EU-zászló is ott loboghasson a magyar mellett a Parlament épületén:https://goo.gl/forms/uAqRIjHbJNXBQQHD2#standupforeurope

Gepostet von Liberálisok am Freitag, 23. März 2018

De mi áll a Liberálisok petíciójában?

Mi, liberális magyarok minden eszközzel próbáljuk jelezni a világ számára, hogy Magyarország nem olyan, mint a jelenlegi kormánya, hogy a magyar nép többségében továbbra is elkötelezett az Európai Unió irányába, hogy a magyar társadalom nagyobbik része továbbra is nyitott, elfogadó, segítőkész és nem fordul szembe az alapvető európai értékekkel. Hogy Nyugathoz akarunk tartozni, és nem Kelethez! Ezért a Magyar Liberális Párt, és ifjúsági szervezete, a Liberális Fiatalok Társasága (LiFT) közös akció keretein belül egy teljes napig, azaz 24 órán keresztül garantálta az EU-zászló jelenlétét a Parlament előtt, a Kossuth téren

– ezzel indul a petíció szövege. Igazán hősies vállalás ez is. S persze nyilván ez a lényeg, nem a szöveg vége, de azért vessünk arra is egy pillantást:

A jelen adatlap kitöltésével hozzájárulok ahhoz, hogy a Magyar Liberális Párt (MLP) részemre, az általam fent megadott elérhetőségekre közvetlenül az MLP tevékenységével, programjaival, valamint az MLP révén elérhető lehetőségekkel kapcsolatos ingyenes tájékoztatást, reklámot, információt közöljön, piac- és közvéleménykutatási célból megkeressen.

Név, e-mail cím megadása kötelező, a telefonszám és lakcím leírása opcionális. 

demokrata.hu