A Fidesz frakcióvezetője szerint óriási a vasárnapi parlamenti választás tétje, a polgároknak ugyanis arról kell dönteniük, hogy az országnak lesz-e stabil, a nemzeti érdekeket képviselő kormánya, vagy instabilitás, bizonytalanság és káosz lesz Magyarországon. 

Gulyás Gergely szombaton, a közmédiának Budapesten nyilatkozva arra kért mindenkit, vegyen részt a voksoláson és mindkét szavazatával támogassa a kormánypárt listáját és egyéni jelöltjeit. 

Kiemelte, a Fidesz alternatívája a bizonytalanság, a koalícióképtelenség, az egymással való szemben állás, míg a másik oldalon a kormánypártok egységesek, az ország elmúlt nyolcéves irányítása alatt világos eredményeket értek el. Példaként említette, hogy 2010-hez képest ma 740 ezer emberrel többen dolgoznak, az elmúlt egy évben 14 százalékkal emelkedtek a bérek, a költségvetés kiegyensúlyozott, és ami a legfontosabb, az ország biztonsága garantált.

Ez a biztonság azért garantált, mert az európai migrációs válság során a kormány képes volt megvédeni az országot – hangsúlyozta Gulyás Gergely, majd aláhúzta, ezzel szemben egyetlen ellenzéki pártról sem feltételezhető, hogy képes az ország biztonságának és védelmének garantálására.

MTI