Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt, szerk.

Vásárhely materialista keresztény celeb polgármestere nem először taposott bele a kormánypárt támogatóiba, hárommilliós szavazótáborára. Korábban Biszku Bélához hasonlította a fideszeseket, most ennél is tovább ment – írja a promenad.hu.

Fotó: MTI (archív, illusztráció)

Márki-Zay Péter nemes egyszerűséggel „vakhittel vezérelt, jellemzően képzetlen vagy rendkívül beszűkült, a világról kevés információval rendelkezőnek” titulálta a kormánypártok szavazótáborát annak kapcsán, hogy Bayer Zsolt publicista felvetette, ideje lenne újabb nyugodt, méltóságteljes Békemenetet tartani az ellenzéki őrjöngések miatt.

„Én őszintén szólva nagyon várom ezt az újabb Békemenetet (…) Egy nagyon jó alkalomnak találnám a Békementet arra, hogy szembesítsük a teljes megtévesztettség miatt még mindig a Fidesz őszinte antikommunizmusában és migránsellenességében hívő, és ezzel a vakhittel vezérelt, jellemzően képzetlen vagy rendkívül beszűkült, a világról kevés információval rendelkező és általában idősebb korosztályt (…)” – mondta a költségvetési szabályok megszegésének gyanújába keveredett polgármester.

Gepostet von Márki-Zay Péter am Sonntag, 16. Dezember 2018

Márki-Zay Péter nem először tapos bele a Fidesz-szavazókba, az április 8-i választás előtt a következőket mondta:

„Emellé a rendszer mögé roppant kellemetlen ma odaállni. Akik mégis úgy döntenek, hogy ennek a korrupt rendszernek a kiszolgálói, igenis ma azzal kell számolniuk, hogy az ő gyermekeik és unokáik lehajtott fejjel fognak menni az utcán, ezek az emberek Biszku Bélaként fognak közöttünk élni.”

A teljes cikket a promenad.hu oldalon erre a linkre kattintva olvashatja el.