Volner János: Soros-kapcsolatok a Jobbikban

Fotó: MTI, archív, szerk.

Volner János fenntartja álláspontját a Soros György hálózatával fenntartott jobbikos kapcsolatok ügyében.

Fotó: MTI, archív

A Jobbik frakciójából kizárt országgyűlési képviselő újabb Facebook-bejegyzésben szólította meg Sneider Tamást, a Jobbik elnökét. Vasárnap még azt írta neki arra válaszul, hogy a pártelnök hazugsággal vádolta meg: ne hajtsa tovább „a hülyeségrollert, már így is gyorsan száguld...” Akkor arra kérte Sneidert, vessen véget a nyilvánosság előtti üzengetésnek.

Volner hétfői bejegyzésében ismét Sneider Tamáshoz szól:

Végtelenül elszomorító, hogy Sneider Tamás vagdalkozni kezdett és hazugsággal vádolt meg engem. Tamás, ezzel a mocskolódással csak ártasz a Jobbiknak és csökkented a kormányváltás esélyét! Nem én hazudtam a Jobbik jelenlegi vezetésének Soros-kapcsolatairól és nem én vezetem félre a tisztességes, hazaszerető emberekből álló tagságot sem

– kezdi gondolatait Volner, majd rátér a konkrétumokra is Sorossal kapcsolatban.

Azt állítod, gátlástalanul hazudok, amikor a szabadkőműves-spekuláns Soros György hálózatával fenntartott kapcsolataitokról beszélek? De hiszen ez a valóság! Csak az ilyeneket nem írjátok bele a kiáltványokba és elhallgatjátok a becsületes emberekből álló tagság előtt! Nézzük csak a Gyöngyösi Márton által szervezett brüsszeli konferencián résztvevőket. (…) Ezeket a Soros-embereket talán a legyek hordták össze? Nem érzitek, mennyire gáz ez? Tamás, mi elvileg egy nemzeti párt vagyunk!

– írja Volner János, aki aztán rátér Teplán István egykori CEU-rektorhelyettesre, akit

képesek voltatok Dúró Dóra nyakába varrni, holott bevallottan Kepli Lajos hozta őt a Jobbikba. Miért hazudtok, miért rágalmaztok? Mondjatok igazat! Ne hazudjatok arról sem, hogy a Teplán Istvánnal való kapcsolatot évekkel ezelőtt megszakítottátok! Hiszen te magad bizonyítod a Facebook-oldaladon közölt fényképpel, hogy ebben is hazudtok! A kép néhány napja, a Jobbik szeptember 29-én megtartott kongresszusán készült, a Soros-féle CEU alapítója elit helyen, közvetlenül mögöttetek ül, Gyöngyösi Márton külügyes kollégáival. Akkor ki is hazudik itt?

Volner János végezetül ismét rendkívüli tisztújítást szorgalmaz.