Vona Gábor most épp az egészségügy helyzetének javítását tűzte zászlajára, és ehhez saját testét vetette be illusztrációként.

Képernyőfotó: Vona Gábor Facebook-oldala

A Jobbik elnöke szerdán este tette közzé legújabb kampányvideóját Facebook-oldalán, amelyben „stadionépítés helyett” az egészségügy rendbetételét jelöli meg pártja egyik fontos programpontjaként a szélkakasok királya.

A formabontó videó Vona Gábor kalandjait mutatja be a konditeremben, a politikust láthatjuk futópadon vagy épp súlyt emelve, és eközben megcsodálhatjuk teste majd’ minden porcikáját: feszülő karizmát, lábszárát, combjait és szigorú, rettenthetetlen tekintetét. 

– Mindannyian büszkék vagyunk az élsportolóinkra – szólal meg váratlanul Vona, de a továbbiakból szerencsére kiderül, saját edzésével nem őket próbálta megjeleníteni a hiú pártelnök. A videóval elvileg a tömegsport jelentőségének hangsúlyozása, az egészséges életmód terjesztése volt a célja. E téren lenne úttörő Vona Gábor. Beteges magamutogatásban viszont már most az élen jár.

-EN-

Stadionok helyett…

Mi nem stadionokat építünk, hanem rendbe tesszük az egészségügyet!A Jobbik egészségügyi programját a 23. oldalon találjátok: https://www.jobbik.hu/hireink/jobbik-keszen-all-kormanyzasra#Jobbik2018

Gepostet von Vona Gábor am Mittwoch, 28. Februar 2018