Közös platformra kerülhet az Erzsébet-utalvány és a SZÉP Kártya az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. és az MKB Nyugdíjpénztárt és Egészségpénztárt Kiszolgáló Kft. együttműködésének köszönhetően. A két társaság szándéknyilatkozatot írt alá annak érdekében, hogy a béren kívüli juttatások legkedveltebb elemeit a munkáltatók a lehető legegyszerűbben, leghatékonyabban tudják biztosítani munkavállalóik részére.

A két társaság arra törekvése, hogy termékportfóliója számára egy közös, új platformot alakítson ki, amely együtt képes biztosítani a több zsebes Erzsébet-utalvány Plusz kártyát, a SZÉP Kártyát, valamint a pénztári szolgáltatásokat a munkaadók és a munkavállalók számára. Ez az együttműködés a piacon egyedi, innovatív, komplex cafeteria-megoldást garantálhat, amelynek első haszonélvezője a két társaság több mint 2,5 millió ügyfele lehet.

Az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. az elektronikusan és a papíralapon is elérhető Erzsébet-utalványcsalád forgalmazója. A magyar munkaadók az elmúlt években több mint 500 milliárd forint értékben rendeltek Erzsébet-utalványokat, amelyeket mintegy 2 millió ember használ rendszeresen több mint 60 000 elfogadóhelyen országszerte. A 14 hónappal ezelőtt bevezetett Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus cafeteria-kártyából több mint 860 000 darabot rendeltek már a munkaadók. A piacvezető utalványforgalmazó az adójogszabályok változását követően 2017-ben is forgalmazza Magyarország legnépszerűbb utalványait: az Étkezési, az Ajándék, az Iskolai, a Kultúra és a Sport Erzsébet-utalványt.

Az MKB Nyugdíjpénztárt és Egészségpénztárt Kiszolgáló Kft,. az MKB SZÉP Kártya kibocsátója, bő másfél évtizede támogatja megbízható partnerként az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár, valamint az MKB Nyugdíjpénztár működését. A társaság több mint 187 000 darab SZÉP Kártyát bocsátott eddig ki, amelyekkel tavaly 12 milliárd forintos forgalmat realizált. A társaság tulajdonosa az MKB Bank Zrt., amely biztos banki háttérként garanciát jelent a megbízható szolgáltatásokra, az időtálló termékekre és befektetésekre.

A két társaság ügyfelei megszokott kapcsolattartóikon keresztül, vagy az alábbi hivatalos, ügyfélszolgálati csatornákon tájékozódhatnak:

Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. ügyfélszolgálata: 06 1 248 2150
MKB Széchenyi Pihenőkártya ügyfélszolgálata: 06 1 268 7272.

További információ: sajto@erzsebetprogram.hu, sajto@mkb.hu