Raymond Buckley jelenleg a demokrata párt New Hampshire-i vezetője, de a szombati tisztújító kongresszuson az országos elnöki tisztséget veszi célba. És Buckley-nak láthatóan elege van a novemberi elnökválasztás óta folyamatosan nyávogó párttársakból.

Fotó: shutterstock.com, illusztráció
Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

A demokraták országos elnökének posztjáért folyó küzdelem egyik állomásán Raymond Buckley a következőket mondta: 
Azt mondani a választóinknak, hogy ‘Ó, az ellenfelünk olyan goromba!’, miközben ők az átkozott fizetésük miatt izgulnak. Féltik az állásukat, aggódnak, hogy hol fognak élni… Aggódnak, hogy a gyerekeik járhatnak-e majd iskolába. 
Őket a legkevésbé sem érdekli, hogy az elnök goromba-e. A valóság az, hogy nem volt pozitív üzenetünk senki számára, akit én ismernék. Nem volt üzenetünk a szomszédaim számára. Nem volt üzenetünk azok számára, akik Indiana, Ohio, Pennsylvania vagy Kentucky államban élnek. 
Annyit tettünk csak, hogy azt mondtuk, ‘Jaj, [Trump] olyan goromba!’ 
Nőjetek már fel! Nem ez Amerika nagy része számára a valóság.

Később, a Fox & Friends műsorában tovább fejtegette álláspontját:
Immáron 11 vagy 12 [pártelnök-jelölti] vitán vagyunk túl, és nyilván belefutottunk több olyan témába, amelyben nem volt egyetértés. De soha nem juottunk el addig a pontig, hogy a jelöltünk kampánya valójában nem érintette azokat a gazdasági problémákat, amelyekkel oly’ sok amerikai küzd még mindig. Persze a gazdaság javult Obama nyolc éves elnöksége alatt, de nem javult eleget.
Az emberekben továbbra is éltek félelmek, és azt akarták hallani, hogy az élet jobb lesz. 
Ezekre a félelmekre [Clinton] soha nem adott válaszokat.

Egy, a mostaninál emberközelibb, kevésbé Hollywoodban, és inkább az amerikai kisvárosban létező demokrata párt mindenképpen jót tehetne Amerikának. És lassan ideje lenne, ha a november óta folyamatosan egy gyakran általuk is nehezen körülírható célból tüntető szimpatizánsaiknak is megüzenné valamelyik vezetőjük, hogy “Nőjetek már fel! Menjetek dolgozni, és nyugodjatok bele, hogy nem mindig az történik, amit ti szeretnétek.”

demokrata.hu

Watch the latest video at <a href=„http://video.foxnews.com”>video.foxnews.com</a>