Fotó: shutterstock.com (illusztráció)

Letartóztattak egy 25 éves szír férfit a német Landshut városában, miután iskolába tartó fiatal lányokat molesztált, írja a Breitbart.

Fotó: shutterstock.com, illusztráció

A szír menedékkérő a Münchenhez közeli városkában közelített meg részegen egy fiatal, 11 és 14 év közötti lányokból álló csoportot még szerda kora reggel. Az áldozatok szerint a férfi felhívta őket a szobájába, aztán agresszívabbá vált. 

A rendőrség elmondta, hogy a férfi szexuális ajánlatokat tett a lányoknak, ezután az egyik 13 éves lány fenekét is megfogta, mire az egyik 14 éves lány közbelépett, és arcon csapta a férfit. A szír ezután „nagyon agresszívvá” vált és megütötte a lányt. 

A férfi egészen az iskoláig követte a lányokat, ahol ismét szexuális zaklatásba kezdett – ezúttal egy 11 éves kislányt közelített meg.

A rendőrség nem sokkal később letartóztatta a férfit, aki egyébként már nem volt ismeretlen a rendőrség számára: korábban közlekedési szabálysértéseket követett el, most pedig szexuális zaklatás és bántalmazás miatt tartják őrizetben a helyi büntetés-végrehajtási intézményben.

Ez az eset csak egy a sok közül Németországban: pár héttel ezelőtt hét szír férfit tartóztattak le, miután közösen megerőszakoltak egy 18 éves lányt Freibergben.