Tizenöt évnyi börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a 30 éves, mauritiusi migránst, aki megerőszakolt egy hatéves kislányt, és több gyermeket az interneten keresztül zaklatott – írja a brit Birmingham Mail.

Képernyőfotó: Birmingham Mail


Képernyőfotó: Birmingham Mail

A 30 éves Yohann Ramchelawon az Instagramon, WhatsAppen, Skype-on és Facebookon keresztül elegyedett beszédbe 12 és 17 év közötti kislányokkal. Hamis profilokat használt, és egy Justin Bieberre hasonlító tizenéves fiú képét tüntette fel sajátjaként. A beszélgetéseket rövid időn belül intim témákra terelte. 

Néhány áldozatát megfenyegette, hogy a neki korábban elküldött fotókat megosztja barátaikkal és családtagjaikkal, ha webkamerán keresztül nem vesznek részt internetes szexben.

A rendőrség az IP-címe alapján azonosította a beteglelkű mauritiusi bevándorlót, akinek elektronikus eszközein szeméremsértő felvételek százait találták.
Az áldozatok nem csak Nagy-Britanniában, de Új-Zélandon, Brazíliában, az Egyesült Arab Emírségekben és Oroszországban is élnek.

Ramchelawont végül mindezen túl bűnösnek találták egy hatéves kislányon az elmúlt év októberében elkövetett nemi erőszak elkövetésében is.
Hétfőn összesen 15 év börtönbüntetésre ítélte a bíróság.

“Verseket küldött, bébinek hívta [a lányokat] és alig egynapnyi internetes beszélgetés után szerelmet vallott” – mondta Kerry Haywood nyomozó. – “Azonban a beszélgetéseket ezután gyorsan intim témákra terelte, és rávette őket, hogy vetkőzzenek le, majd ezeket a meztelen fotókat használta arra, hogy megzsarolja őket, és még több kihívó kép és videó elküldésére vegye rá [az áldozatokat]”.

A nyomozás akkor kezdődött el, amikor egy 12 éves manchesteri kislány bejelentette a rendőrségen, hogy egy Ryan nevű fiú az interneten keresztül intim fotókat kért tőle. Ezután nem sokkal számtalan más áldozatot is találtak, de végül is ennek a kislánynak a bátor lépésére volt szükség ahhoz, hogy később elkaphassák a pedofil bevándorlót.

demokrata.hu