Nem először gyalázza a Trump-családot és -adminisztrációt Michelle Wolf humorista, aki a Netflixen elérhető showjának, a The Break-nek legutóbbi epizódjában Donald Trump lányára, Ivanka Trumpra zúdított színesebbnél színesebb támadásokat. A szegmensben herpeszhez és „transzvaginális hálóhoz” (amelyet inkontinencia esetén szoktak felhelyezni) hasonlította Ivankát – írja a Fox News.

Fotó: shutterstock.com, szerk.

Fotó: shutterstock.com, szerk.

Korábban Samantha Bee, a szintén liberális humorista szállt bele az elnök lányába – ő „haszontalan r*bancnak” nevezte Ivankát. Wolf erről azt nyilatkozta, hogy ez a fajta sértés nem elég jó, mert „nem fáj eléggé”. 

Ha találkozol az utcán Ivankával, először hívd Tiffanynak. Ez tönkreteszi. Majd használj olyan kifejezéseket, amelyeket ő is megért. Mondd neki, hogy ‘Ivanka, olyan vagy, mint egy transzvaginális háló. Segítened kellett volna a nőkön, de most egy merő vér és egy csomó per főszereplője vagy.’

„Ivanka, olyan vagy, mint az a Yaz nevű fogamzásgátló. Először úgy tűnt, hogy nagyon király és segítőkész vagy, de minél hamarabb be kéne tiltani” – folytatta Wolf.

„Csak nem herpesz a beceneved? Mert nem feltétlenül te vagy a legveszélyesebb személy a kormányban, de nagyon kellemetlen vagy, gyógyíthatatlan és mindig akkor kerülsz elő, amikor éppen kib*sznak velünk”.

Ezután Wolf egy csinos tumornak nevezte Ivankát.

Carmine Sabia konzervatív író kétségbe vonta Wolf rajongóinak állítását, amely szerint a humorista mindkét politikai oldalt támadja. Sabia szerint Wolf „összes fellépése az elnökkel, az elnök családjával és a konzervatívokkal szembeni megvetéséről szól”.

Sabia állítja, hogy Wolf még egy liberális politikusról sem beszélt annyira durva módon, mint ahogyan a Trump-családról szokott. Eric Trumpot például abortusznak, Melania Trumpot pedig a „valaha volt legrosszabb First Ladynek” nevezte.