FRONTPAGE MAG
Indítsanak pert Soros és Ford ellen a baloldali erőszak pénzelése miatt! – ezzel az alcímmel, és Le kell verni a maffiaszerű baloldali alapítványokat! főcímmel írt cikkét az amerikai portál azzal kezdi, hogy az amerikai igazságügyi minisztérium vizsgálja azt az „ellenállási csoportot”, amely összeesküvést szőtt, hogy megzavarja Donald Trump elnöki beiktatását. 


Fotó: MTI, archív, illusztráció

A minisztérium bekérte az internetes látogatók IP-címét, e-mailjeiket, fotóikat és a neveket. 
De a finanszírozás szálai messzebbre vezetnek, mégpedig George Sorosig. 
És nem csak Sorosig. 

A Globális Igazság Szövetségtől (Global Justice Alliance) ment a pénz az Utasítsd Vissza a Fasizmust (Refuse Fascism) csoporthoz, amelyet a Forradalmi Kommunista Párt tagjai (Revolutionary Communist Party) alapítottak – és ezek rendeztek erőszakos tüntetéseket. De kaptak pénzt az olyan „tiszteletreméltó” alapítványoktól is, mint a Hill Snowdon Alapítvány vagy a Ben és Jerry Alapítvány. 

Az igazságügyi minisztériumnak még másoknál is jobban kell tudnia, hogy mit jelent ez a modell, ami mindennapos bűnözői körökben. 

És amikor valaki a bűnözők nyomába ered, az nem fog megállni az utcai gengsztereknél, hanem a főnökök próbálja lefülelni. A baloldali finanszírozási csővezetéken a pénzek a „tiszteletreméltó” alapítványoktól egyre radikálisabb csoportok felé folynak, míg csak el nem érik végállomásukat, vagyis azon banditákat, akik mások ellen borsszórót és botot használnak, valamint gyújtogatnak. De ezen az igazságügyi minisztérium könnyen áthatol. 

Ez nem sokban különbözik attól, ahogyan a Castellano-korszakban a Gambino maffiacsalád működött. 
És ugyanúgy is kell vele elbánni: bíróság elé kell állítani!

A Közösségi Változás Akcióközpontnak (Center for Community Change Action, CCCA) – ez egy másik „közvetlen akció-” csoport – nemrégiben leleplezték a donorjait. Ezek közé tartozik Soros Nyílt Társadalom Alapítványa (Open Society Foundation), a Ford Alapítvány és a W. K. Kellogg Alapítvány. Mintegy 7 millió dollár vándorolt e nagy donoroktól a „közvetlenül akciózó” csoporthoz. 

Igen gazdag emberek állnak azon utcai erőszakot finanszírozó csoportok mögött, amelyek Fergusontól Berkeley-ig széttépik Amerikát. 
Az igazságügyi minisztérium leverte a nagy maffiacsaládokat. Most itt az ideje ugyanezt tenni a baloldali alapítványokkal. 
Ezen alapítványok közül több bűnben fogant. És azóta a helyzet csak rosszabb lett. 

Ezek a baloldali alapítványok több mint 100 millió dollárt költöttek arra, hogy megvalósítsák céljaikat a kampányfinanszírozási reformtervük végrehajtásában. Ennek révén hatalmas erőhöz jutottak, hogy a nemzeti politikát sötétben működő hálózatokon és „puha pénzen” keresztül befolyásolják. 

Az amerikai politikát radikalizálták. 
A baloldal irányítja az alapítványokat és az alapítványok alakítják a politikát. A demokráciát oligarchiára cserélték. A kampányfinanszírozást átláthatatlanná tették a reform álarca mögött. 

De nekik ez sem volt elég. Nem volt elég, hogy ők szabják meg az ország haladási irányát. Nekik még erőszakos utcai lázadások is kellettek. Ez pedig nem csak felforgatás, de politikai terrorizmus is. 

A nagy alapítványok átmenetet képviselnek bűnszervezetek és terrorcsoportok között. 
Őket likvidálni kell. 

Ha a bűn naggyá válik, kormány lesz belőle. Csak az igazságügyi miniszter, a még becsületes republikánus képviselők az alsóházban és a szenátusban tudják megállítani őket. 

Az „ellenállás” nem más, mint az oligarchia fizetett lázadói, akiknek az a feladata, hogy megváltoztassák a demokratikus választás eredményét. 
Így el tudják érni, hogy az általuk „illegitimnek” lefestett „rezsimet” megbuktassák. 

És ez nem csupán fantazmagória: számos országban bekövetkezett tény.  Ennek érdekében az oligarchia alapítványai évente több mint 400 millió dollárt folyósítanak e csoportoknak. 

A nagy alapítványok elleni harc fogja meghatározni azt, hogy a kormány továbbra is a népből való, az választja, és érte dolgozik-e, vagy pedig a Ford Alapítvány, a W.K. Kellogg Alapítvány és Soros céljait hajtja végre, vonja le végső következtetését a cikk. 

Lovas István