BREITBART

Youtube

Az Européens Sans Frontieres (Európaiak Határok Nélkül) szervezet videóját az Európai Bizottság (elnöke a Sorost megcsókoló Juncker, első alelnöke a Sorost bántani merészelőket leantiszemitázó Timmermans) szponzorálta. Részben. További részben a francia kormány és a Fondation Hippocrene nevű francia alapítvány, amely George Soros Nyílt Társadalom alapítványaival párhuzamosan már több korábbi projektet finanszírozott. Saját megfogalmazása szerint a küldetése „valódi európai polgárság létrehozásának segítése”.

A rövid rajzfilm videó címe: Eurodame, Help! Nyitányként egy migráns férfi látható, hidzsáb-fedte nejével és két fiúkkal, akik egy nagy fal kapujához közelednek. A kapu fölött a felirat: FRONTEX.

De az EU határőrizeti szerve (a Frontex) elhessegeti az egyik munkát kereső fiatalembert és az embercsempészt, de előzékenyen beengedi a családot, miután az apa azt mondja, háború elől menekülnek.

A közelben szerencsére még egy fehér bőrszínű „keresztanya” is akad, aki a családot varázsszőnyegen repíti Európába. Illetve Kelet-Európába, első leszállóhelyükre, ahol egy csomó rasszista kiabálja oda nekik, hogy ide aztán nem kellenek.

– De ehhez joguk van! – kiabálja oda egy EU-t megtestesítő alak.

Majd ezután Nyugat-Európában érnek földet. Egy ottani férfi azt mondja:

– Üdvözöljük! Szükségünk van magukra!

– Köszönet. Éljen Európa! – felel a migráns.

A magyar kormány egy szóvivője elítélte a videót, amely pontosan annak a kettős beszédnek a megnyilvánulása, amely ellen Magyarország harcolni akar. Míg mindenkinek be kellene tartania az EU szabályait, a migrációt támogató propagandaanyagokat uniós pénzből készítik.

Lovas István   

A propagandafilm: