Jön a Soros meglepetés

CANADA FREE PRESS

Az amerikai Austin Miles tiszteletes, kiváló és Amerika-szerte ismert újságíró cikkét így kezdi:

„George Soros, a Föld leggonoszabb embere az a gyúanyag, amely minden nap a címoldalas Trump-elleni támadásokat tüzeli, de a tévéállomásokat is. És mindaz a gonosz sejtetésekkel teli tisztességtelen »hír«, amit minden médiumnak elküld, nos, őszintén… szemét! Soros teljesen átalakítja az eseményeket azért, hogy így szabotálja Trump teljesítményét és jellemét”.

Írása így folytatódik: Soros célja, hogy az emberek a káoszt táplálják, és hogy Trumpot kikényszerítsék hivatalából. Ahová Soros Hillaryt tenné.

„Soros kezében van a politikai napilapok majdnem mindegyike és az újságírók legtöbbje is őt szolgálja. Az embereken múlik, hogy Trump elnök mellé álljanak és azok ellen, akik pocskondiázzák. Ide jutottunk.”

Miles tiszteletes ezután azt írja, Trump megválasztásával Isten adott egy utolsó esélyt Amerikának, hogy megbánja mindazt a bűnt, amit elkövetett. „Prédikátorok, fel a szószékre!”, buzdítja paptársait Miles atya arra, hogy emeljék fel szavukat George Soros, „a rágalom mestere” ellen. Aki az embereket lázítja azért, hogy keljenek fel az elnök ellen. Sorosnak, emlékeztet, ez már több országban sikerült, és legalább három országban adtak ki ellene letartóztatási parancsot.

Elmondja, már biztatta olvasóit, vegyék fel a kapcsolatot Jeff Sessions igazságügyi miniszterrel, képviselőivel és Trump elnökkel, hogy hazaárulásért és lázításért indítsanak ellene eljárást és állítsák bíróság elé.

„Most pedig mindenki figyelje az utolsó felvonást, amely biztosíthatja, hogy ez megtörténik.”

Majd Richard Firth levelét ajánlja, amely mintaként szolgálhat az olvasóknak. Firth Trump elnöknek címezte a csatolt levelet. Másolatot két szenátor, Tim Kaine és Mark Warner kap. Ebben a levél írója sürgeti Sorosnak, a „globális bűnözőnek” bíróság elé állítását hazaárulás miatt.

Lovas István