p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 13.0px Helvetica; -webkit-text-stroke: #000000} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 13.0px Helvetica; -webkit-text-stroke: #000000; min-height: 16.0px} span.s1 {font-kerning: none}

Maxine Waters Kaliforniából delegált kongresszusi képviselőasszony tapasztalt politikus: immáron 1991 óta szolgálja hűen baloldali választóit. Azonban úgy tűnik, ez sem akadályozza meg abban, hogy irdatlan butaságokat mondjon.

A 78 éves demokrata párti politikus már nem egyszer hangoztatta, hogy szerinte Trump elnököt le kell mondatni, bár eddig azt nem árulta el, ez milyen jogi alapon történne. 

A minap azonban egy sajtótájékoztatón újra egyik kedvenc témáját feszegette, miszerint megengedhetetlen, hogy Donald Trump jó viszonyban legyen az orosz elnökkel.

Kicsit akadozva, mondatait nem mindig befejezve a következőket fejtette ki: “Hogy teheti meg egy elnök, aki úgy viselkedik, ahogy [Trump] viselkedik, akár a beutazási tilalomról szól, vagy ahogy a muszlimokról beszél, vagy ahogy a Putyinhoz és a Kreml-höz fűződő kapcsolatáról, miközben tudja, hogy meghekkelték a DCCC-t és a DNC-t, és tudja, hogy [Putyin] felelős azokért a bombákért, amelyek ártatlan gyermekeket és családokat öltek meg… ööö… ööö… [a háttérből: Aleppoban] igen, Aleppoban. És itt van az a tény, hogy Putyint ölelgeti, miközben Putyin egyre beljebb vonul Koreába.

Mindebből két mondattal később már az következett, hogy Trump elnöksége egyenesen veszélyes az Egyesült Államok számára.

Ennél valószínűleg sokkal érdekesebb lett volna, ha megtudhatjuk, mikor és hogyan volt ideje Putyinnak megszállnia (Észak- vagy Dél-) Koreát, miközben olyan elfoglalt volt az amerikai választások meghekkelésével.

demokrata.hu

Putin Invaded Korea; Impeach Trump – says Rep.Maxine WatersREAD MORE: https://on.rt.com/82lp

Gepostet von RT Play am Dienstag, 7. Februar 2017