A munkába igyekvők új hírekkel és gondolatokkal gazdagodhatnak, ha az ECHO TV Jó reggelt! című új magazinműsorát választják – mondta el Monoki Kálmán, az ECHO TV hírigazgatója a Jó reggelt! első adásában.

A hírigazgató arról is beszélt, összesen nyolc új műsorral várja nézőit az ECHO TV, amely elsősorban a fiatalokhoz szól majd, így például az új Sajtóklub, amelyben már bizonyított fiatal újságírók kapnak teret. Mindemellett egy brüsszeli, illetve V4-es tematikájú politikai műsor, valamint egy portréműsor is helyet kap az ECHO TV programpalettáján.

Vobeczky Zoltán, a csatorna sportfőszerkesztője a sportműsorokkal kapcsolatos újdonságokról tájékoztatott, elmondva, hogy mostantól minden hétköznap találkozhatnak a nézők a sport nagy egyéniségeivel, elsősorban 18:30-tól, amikor a sporté lesz a főszerep. Megjegyezte: ma estétől az eddig előre felvett, heti összefoglaló, a Hosszabbítás élőben lesz látható.

De nem csak este, hanem a reggeli műsorban is lesz sportblokk, amellyel kapcsolatban jelezte: arra törekszenek, hogy mindig a legilletékesebbeket hívják meg.
 

Új sportmagazin – Mestermunka

Indul egy új műsor is, amelyben azok kerülnek előtérbe, akik nélkül nem lennének sportolói sikerek. A szerda esténként adásba kerülő Mestermunka a vezetőedzők, szövetségi kapitányok mindennapjait mutatja be – fejtette ki az ECHO TV sportfőszerkesztője.