Fotó: shutterstock, illusztráció

Tizenkettedik alkalommal osztottak Aranynap-díjakat, az elismeréssel a legjobb hazai konferencia és wellness szállodákat tüntetik ki.

Az idei díjátadó ünnepség házigazdája a Hilton Budapest, amelynek felújított báltermét ezen a rendezvényen láthatták először a vendégek. A díjalapító rendezvényszervező cég, a Day Holiday Kft. megrendelői, vendégei és munkatársai véleménye alapján, szakmai szempontok szerint értékelte a legjobb szállodákat.

Magyarország legjobb háromcsillagos konferencia szállodája 2016-ban az ibis Styles Budapest Center.

Magyarország legjobb négycsillagos budapesti konferencia szállodája 2016-ban az Aquaworld Resort Budapest ****Superior.

Magyarország legjobb négycsillagos vidéki konferencia szállodája 2016-ban a Vital Hotel Nautis****superior.

Magyarország legjobb ötcsillagos konferencia szállodája 2016-ban a Hilton Budapest.

A díjalapító az újonnan nyílt hoteleknek is igyekszik lendületet adni, közülük kerül ki Magyarország legígéretesebb szállodája. Magyarország legígéretesebb 2016-ban megnyitott szállodája a Hotel Yacht**** Wellness & Business Siófok.

A legjobb wellness szolgáltatásokat nyújtó hotel díjának odaítélésében a Turizmus Trend olvasói is segítséget nyújtottak szavazataikkal. Magyarország legjobb wellness szállodája 2016-ban a Hotel Azúr Wellness és Konferencia Szálloda.

A díjazottakat Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének általános alelnöke köszöntötte. A díjnyertes szállodák szakmai közönség előtt mutatkozhattak be.