Lázár János is beadta a derekát

Fotó: lazarjanos.hu

Nemrég elindult Lázár János hivatalos weboldala, csütörtökön pedig a Facebook-oldala is elrajtolt. Sokan várták már, hogy a Fidesz legtöbb politikusához hasonlóan a Miniszterelnökséget vezető miniszter is megjelenjen az interneten és a közösségi médiában. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy kevesebb mint 24 óra leforgása alatt már közel négyezren követik. A weboldalon és a Facebook-oldalon megtalálható tartalmakból válogattunk.
 „Magyar vagyok és keresztyén, alföldi polgár és európai. Családapa, aki politikusként is azért küzd, hogy a gyermekeink egy békés és gyarapodó országban, a szülőföldjükön boldogulhassanak” – olvashatjuk a honlapon található „Hitvallás” szekcióban. Az oldalon megtaláljuk a fideszes politikus beszédeit, a vele készült interjúkat, és megnézhetjük a mindennapjairól készült képes és videós összeállításokat.

Az oldalon nagy hangsúlyt kap Csongrád megye 4. számú választókerülete, ahol Lázár János országgyűlési képviselő és képviselőjelölt az áprilisi választáson. Részletes információkat kapunk az itteni településekről, valamint az országgyűlési választások és népszavazások választókerületi eredményeiről:
 


Csongrád megye 4. számú választókerületének választási eredményei (képernyőfotó: lazarjanos.hu)

Bár a legnagyobb közösségi portálon régóta fellelhető egy Lázár János-oldalt, a hivatalos oldalra 2018 márciusáig várni kellett. Jelenleg néhány kép mellett két videót érhetnek el a látogatók: egyet a makói aláírásgyűjtésről, illetve egy élő bejelentkezést:

 

 


-AÁ-