A 17. FINA Világbajnokság hivatalos oldalán keresztül vásároljon jegyet!

A Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. felhívja a figyelmet, hogy akik jegyet szeretnének vásárolni minden idők legnagyobb hazai sporteseményére, a vizes világbajnokság hivatalos oldalán keresztül tegyék meg. A hivatalos jegyértékesítő oldal nem számol fel semmilyen extra kezelési díjat, vagy egyéb költséget. A jegyárak kialakításánál az volt a cél, hogy minél több szurkoló jelenhessen meg a rendezvényeken, a családok pénztárcáját ne terhelje meg a belépő vásárlása.

A Szervező Bizottság és a Bp2017 Nkft. jegyárazási politikájának célja, hogy minél több embernek biztosítsa – költségbarát árakon – a világesemény versenyein való részvételt. A hivatalos jegyértékesítő oldal nem számol fel semmilyen extra kezelési díjat, vagy egyéb költséget, csak a valós árat. Minden más viszonteladói hálózatnál történő internetes vásárlás esetén ezen irányelv nem érvényesül.

A különböző internetes fórumokon vásárolt jegyek árai ugyanis jóval drágábbak lehetnek, mint a Bp2017 Nkft. hivatalos jegyértékesítési hálózatán elérhető belépők árai. A Bp2017 Nkft. hivatalos jegyértékesítési hálózata a Ticket Express / Eventim jegyirodák, a szervezők csak az ott vásárolt jegyekért tudnak felelősséget vállalni.

A Világbajnokság hivatalos oldala: 

http://www.fina-budapest2017.com/hu/jegyvasarlas

Kapcsolat: ticket@fina-budapest2017.com