Jelenlegi hely

2017:20

Ez a nép ott van a felső tíz százalékban

Fotó: T. Szántó György/Demokrata

Bízzunk magunkban! Kerüljünk közel ősi forrásainkhoz, de a modernség módján használjuk azokat! Ez Kassai Lajos, a lovasíjász életelixírje a magyarság számára. A vendégei voltunk Kaposmérőn. Sziget a világban. Spirituális és fizikai értelemben is. Innen néztünk ki a viharos tengerekre, itt beszélgettünk vele.

Kicsoda ön, Soros György? 3. rész

Fotó: expert.ru

Huszonhat éve, egy augusztusi, hétfői reggelen igen érdekes játék kezdődött el a Szovjetunióban. Puccsnak hívták, miközben nem azok hajtották végre a hatalomátvételt, akik „hivatalosan” megpróbálták. Soros György ezen igen sokat keresett.

Plakátkampányban a Fidelitas

Fotó: Vermes Tibor/Demokrata

A Fidelitas újra a pályán van, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a balliberális média bástyáiról nap mint nap tüzelnek ránk – mondta a Demokratának a Fidelitas elnöke. Böröcz Lászlóval a Fidesz ifjúsági szervezetének elmúlt két évéről, ötletes plakátkampányukról, a kormány elleni boszorkányüldözésről, valamint a fiatalokat egymásnak ugrasztó momentumosokról is beszélgettünk.

Ők visszavennék…?

Fotó: http://www.shutterstock.com/illusztráció

„Ők lopnak. Mi visszavesszük” – hirdeti a Jobbik új plakátkampánya, és a „visszavett” vagyont egészségügyre, oktatásra, nyugdíjakra, miegyébre fordítani ígérik. Egyszerű, világos üzenet, propagandaszempontból, mondhatni, telitalálat.

Megfigyelt bírák

Fotó: MTI, archív

Miközben az igazságszolgáltatás függetlenségét az Alaptörvény szavatolja, a George Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvány által pénzelt Patent nevű civil jogvédő egyesület bíróságfigyelő rendszert működtet, hogy adatokat gyűjtsön azokról a bírákról, akik nem az ő ideológiájuk mentén hoznak ítéletet. Vagy éppen arról, hogy velük tartanak.