2017:39

Tárgyalásos forradalom

Kategória: 

A kommunikátorok ma azt tanítják a politikusoknak, hogy egy értelmes 12 évesnek kell beszélni. Apám, aki komplett előadásokat tartott egy-egy megszólalásakor, borzasztóan idegenül érezné magát ebben a világban – mondta a Demokratának Antall Péter, Antall József fia. A néhai miniszterelnök nevét viselő tudásközpont igazgatójával az MDF-től való eltávolodásáról, a Magyarországon végbement változásokról, a V4 jövőjéről, valamint arról is beszélgettünk, kizárja-e az atlantista gondolkodás a keleti nyitást.<--break->

Rosszkedvük nyara

Kategória: 
Fotó: MTI, archív

Megerősítették jobbikos forrásaink a Ripost részletekben közölt információinak többségét. A párt általunk megkérdezett volt és jelenlegi tagjai, tisztségviselői szerint a Jobbikban valóban sokan elégedetlenek Vona Gáborral és az új irányvonallal. A küzdelem végkimenetele azonban kétséges, mert Vona jól kiépítette hatalmi bázisát, igaz, választási vereség esetén tulajdonképpen bármi megtörténhet.

Soros: a király, aki meztelen

Kategória: 

F. William Engdahl egyetemi oktató, a nemzetközileg egyik legismertebb politikai kockázatelemzési tanácsadó, aki több mint harminc éve végzi a globális események geopolitikai elemzését, a gazdaságnak a politikával való kapcsolatára összpontosítva figyelmét. Könyvei nemzetközi bestsellerek. Legutóbbi, a civil szervezetek – NGO-k – titkos tevékenységéről szóló, idén júniusban megjelent könyvét lapunk folytatásokban ismerteti, mint ahogyan tettük azt előzőleg egy korábbi könyvével, amely arról szól, hogy miként manipulálja a háttérbe vonult hatalom a fősodratú médiumokat. Lapunknak adott interjújában e kérdésekről és arról is beszélgetünk, miként látja a Magyarországra leselkedő veszélyt ezen, elsősorban George Soros által finanszírozott NGO-k részéről.

Jógával foglalkozol?

Kategória: 

Talán még egyetlen magyar mozgókép sem festett olyan őszinte képet a plázák és konditermek között idejük nagy részét a közösségi oldalakon töltő, kulturális vákuumba beszippantott fiatalokról, mint az RTL Spike-on sugárzott Pumpedék. A műsor szociográfiaként is megállja a helyét, az általa bemutatott karakterekkel azonban tovább népszerűsíti az ösztönlényéletmódot a szereplőkhöz hasonló intelligenciájú nézők között.

Embercsempészek tesztüzemben

Kategória: 
Fotó: T. Szántó György/Demokrata

Erősödik a migrációs nyomás a műszaki határzárral még nem védett magyar–román határszakaszon. A délen megépített kerítés és az olasz partok lezárása után újabb, Európába vezető útvonalakat keresnek az embercsempészek. Látszik, hogy most Románián át akarják a schengeni övezetbe juttatni a migránsokat. Battonya épp ezen az útvonalon van.

Oldalak