Jelenlegi hely

Belföld

2017. 05. 25.

Fotó: MTI, archív
18:05
Lebontaná a magyar-szerb határon a bevándorlás feltartóztatására emelt kerítést az MSZP kormányfőjelöltje.
Fotó: MTI, archív
18:05
Országos aláírásgyűjtést indít a paksi népszavazás érdekében az LMP.
Fotók: MTI, archív, szerk.
17:05
Az MSZP szerint Orbán Viktor miniszterelnök Családok budapesti világtalálkozóján bejelentett intézkedéseinek semmi nyoma nincs a 2018-as költségvetésben.
Fotó: MTI, archív
16:05
Megtagadta a paksi atomerőmű-bővítéssel kapcsolatos népszavazási kérdések hitelesítését az NVB.
Fotó: MTI, archív
15:05
Több mint 40 milliárd forint értékben valósulhatnak meg fejlesztések a fővárosi állatkertben 2020-ig - közölte Lázár János.
Fotó: MTI, archív
14:05
A magyar kormány meggyőződése szerint az Európai Bizottság egyetlen olyan érvet sem hozott fel, amely miatt a nemzeti felsőoktatási törvényt módosítani kellene - közölte Lázár János.
Fotó: MTI, archív
14:05
A nemzetbiztonsági kabinet elfogadta Magyarország haderő-fejlesztési koncepcióját - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.
Fotó: MTI, archív
14:05
A Miniszterelnökséget vezető miniszter értékelése szerint Európában soha nem volt ilyen rossz a biztonsági helyzet, vége „a boldog békeidőknek”.
Fotó: MTI, archív
13:05
A Demokratikus Koalíció úgy látja, Orbán Viktor kormányzása alatt „szakadt szét” a legtöbb magyar család, mivel félmillió embert „üldözött” külföldre.
Fotó: MTI, archív, illusztráció
13:05
A Fidesz szerint a Jobbik Gyurcsány Ferenccel és a szocialistákkal együtt ismét „Brüsszel szekerét tolja” a béruniós polgári kezdeményezéssel.
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
12:05
A manchesteri terrorcselekmény után Magyarországon nem emelik a terrorkészültségi szintet, de bizonyos rendezvények biztosítását kiemelten kezelik - nyilatkozta a belügyminiszter.
Fotók: MTI, archív, szerk.
12:05
A Jobbik által az európai bérunióért indított polgári kezdeményezés keretében egy év van arra, hogy egymillió aláírást összegyűjtsenek - mondta az ellenzéki párt elnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján,
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
11:05
Orbán Viktor miniszterelnök szerint Európában politikai-szellemi fordulat zajlik, az emberek fellázadtak, változásokat kényszerítettek ki a bevándorláspolitikában.
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
10:05
Ellenzéki pártok szerint a kormány szűken értelmezi a család fogalmát, és így a támogatások sem jutnak el mindenkihez. Szél Bernadett, Szelényi Zsuzsanna és Demeter Márta sajtótájékoztatót tartott.

2017. 05. 24.

Fotók: MTI, archív, szerk., illusztráció
20:05
A Momentum Mozgalom szerdán Facebook-oldalán jelentette be a nagy hírt: idén nyáron fesztivált szerveznek.
Fotó: MTI, archív
17:05
A Jobbik alelnöke azt közölte szerdai budapesti sajtótájékoztatóján, hogy nyilvánosságra hoz minden, a lehallgatásából származó hangfelvételt.
Fotó: Vermes Tibor/Demokrata
17:05
2010 óta alapvető tévedésben van a balliberális ellenzék, a Jobbik pedig balliberális fordulata után felzárkózni látszik hozzájuk. Gulyás Gergellyel beszélgettünk.
Fotók: MTI, archív, szerk.
16:05
A Magyar Liberális Párt arra szólítja fel a kormányt, hogy fizesse ki azt a kártérítést, amit az Emberi Jogok Európai Bírósága ítélt meg.
Fotó: MTI, archív
15:05
Összesen 13 milliárd forintra lehet pályázni alapellátás-fejlesztés és népegészségügyi szolgáltatások fejlesztése témakörében - jelentette be az egészségügyért felelős államtitkár szerdán.
Fotó: http://www.shutterstock.com/illusztráció
15:05
Zöld szervezetek (a Greenpeace Magyarország és az Energiaklub) bíróságon támadták meg Paks II környezetvédelmi engedélyét, amely 2017 márciusában emelkedett jogerőre.