Jelenlegi hely

Belföld

2017. 04. 22.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
18:04
March for Science Hungary - Séta a Tudományért címmel rendeztek felvonulást szombaton Budapesten.
Fotó: MTI/Mohai Balázs
17:04
Demonstrációt tartott a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Budapesten. A résztvevők az Oktogontól a Blaha Lujza téren és az Astorián keresztül az Erzsébet térre vonultak.
Fotó: MTI, archív
16:04
Oktatási és tanszabadság, egyetemi autonómia – efféle hangzatos jelszavak röpködnek a közéletben a CEU-balhé kapcsán. De mit is jelent mindez? A Demokrata a gondolati hátteret vizsgálja.
Fotó: MTI, archív
16:04
"Olvad a jég" a román-magyar viszonyban, a kölcsönös tisztelet és érdekek alapján "kitavaszodhat" - hangsúlyozta Németh Zsolt (Fidesz), az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke.
Fotó: MTI, archív
14:04
Az Együtt négy pontból álló felsőoktatási programot jelentett be, amely teljesen ingyenessé tenné az első diploma megszerzését.
Fotó: MTI, archív
14:04
A Fidesz szerint a szocialisták úgy táncolnak, ahogy Soros György fütyül, és mindent bevetnek, hogy nyomást gyakoroljanak a kormány bevándorláspolitikájára.
Fotó: MTI, archív, illusztráció
13:04
Egy Magyarországra tartó román rendszámú teherautó rakterében 111, Romániában már regisztrált menedékkérő próbált illegálisan átjutni a román-magyar határon - közölte szombaton a román határrendészet.
Fotó: MTI/Bodnár Boglárka
13:04
Az LMP célja, hogy megvédje Magyarország városainak önállóságát - jelentette ki a párt társelnök-frakcióvezetője az ellenzéki párt XXXVIII. kongresszusán szombaton, Székesfehérváron.
Fotó: MTI, archív
12:04
Az MSZP elnöke szerint Magyarországon „mindenkinek megvan a saját CEU-ja”, és aki nem megy ki az utcára tüntetni, azt a Fidesz fogja előbb-utóbb eltüntetni.
Fotó: MTI, archív, illusztráció
12:04
A kormány 300 millió forinttal támogatja a Nagycsaládosok Országos Egyesületének idei munkáját - jelentette be az emberi erőforrások minisztere.
Fotó: MTI, archív, illusztráció
11:04
Az LMP elindítja honlapján az előregisztrációt a Városliget beépítésével kapcsolatos népszavazáshoz, miután március 24-én a Fővárosi Választási Bizottság hitelesített egy erre vonatkozó kérdést.
Fotó: MTI, archív
11:04
A Fidesz szerint George Soros egyetlen év alatt 1,2 milliárd forintot „pumpált be” ügynökszervezeteibe, hogy így egy alternatív új ellenzéki szervezetet építsen ki a legitim magyar kormány támadására.
11:04
A rendőri munka elismertségének legnagyobb fokmérője a lakosság elismerése - mondta Bucsek Gábor, Budapest rendőrfőkapitánya a VII. országos rendőr- és tűzoltó nap megnyitóján szombaton Budapesten.
Fotó: MTI, archív
08:04
Az I Bike Budapest kerékpáros felvonulás miatt változik a közlekedés rendje a fővárosban ma délután, a változások miatt egyes tömegközlekedési járatok is módosított menetrend szerint közlekednek majd.

2017. 04. 21.

Fotó: MTI, Balogh Zoltán
19:04
A miniszterelnök nem költözik a Várba, saját családi háza van, rezidenciát sem vesz igénybe - mondta Havasi Bertalan.
Fotó: ShutterStock.com, illusztráció
15:04
A Nézőpont Intézet legfrissebb kutatása szerint a parlamenti ellenzék az eltelt három évben egyáltalán nem tudta becsatornázni a kormányellenes választók társadalmi elégedetlenségét.
Fotó: MTI, archív, illusztráció
15:04
Kelemen Hunor szerint a román parlament jobboldali ellenzéki pártjai versenyt futnak egymással a kisebbségellenességben.
13:04
Bocsánatot kért a jobbikos Szotyori-Lázár Zoltán azoktól az erdélyiektől, akiket megsértett egy Facebook-bejegyzésével.
09:04
Mintegy száz délvidéki és magyarországi középiskolás indul útnak péntektől vasárnapig felfedezni a Délvidék történelmi és kulturális kincseit a Rákóczi Szövetség szervezésében.

2017. 04. 20.

19:04
Simicska Lajos cégén keresztül egy nemrég bejegyzett alapítványé lett a portál, s egy, a milliárdoshoz kötődő ügyvéd is szerepet kapott az igazgatóságban.