Jelenlegi hely

Blog+

2017. 11. 23.

Bencsik András
Rémes, amikor egy műveletlen bunkó okosnak hiszi magát és osztja az észt, mint egy Balogh Gábor nevű ember a Jobbik konfúz híroldalán.

2017. 11. 22.

Ágoston Balázs
Immár a Momentum nevű pillanatnyi SZDSZ sem derogál az arcát, identitását vesztett, teljességgel jellemtelenné vált egykori nemzeti párt elnökének.
Tűzfalcsoport
Ha megnézzük az egyes évfolyamok résztvevőit, sok ismerős névre bukkanhatunk. Az alábbi felsorolásból kitűnik, hogy magyar részről jobboldaliak nem kerültek be a képzésre.

2017. 11. 21.

Ágoston Balázs
Irtóztató teremtményei a létnek a balliberális klaviatúrakoptatók. A valósággal köszönőviszonyban sem lévő torz rögeszméiket bizarr megszállottsággal zúdítják olvasóikra.

2017. 11. 18.

Tűzfalcsoport
A Kúria büntetőbírósági gyakorlata sem tekinthető szakmai értelemben függetlennek – a legfőbb bírói fórum is kellőképpen érzékenyítve lett.

2017. 11. 13.

Szentesi Zöldi László
Hát, még mindig nem érted? Minden, amiben hiszel, ami fontos a számodra, az enyészeté lesz egy emberöltőn belül, ha engeded!

2017. 11. 11.

Kovács Dániel
Kicsemegézték a nekik tetsző neveket, néhány kattintással viszont kideríthető, kikkel lehetne még együtt emlegetni a simlis DK-vezért.

2017. 11. 10.

SVÁ
A reklámfilm olyannyira politikailag korrektre sikeredett, hogy a nézők az áruházlánc bojkottjára szólítanak fel a nézők.

2017. 11. 08.

Bándy Péter
Kellett hozzá néhány hét, de végre megértettük, mire gondolhatott Vona Gábor, amikor – egyébként saját szervezetéhez, a Jobbikhoz és az LMP-hez hasonlóan – XXI. századi pártnak nevezte a Momentumot.
Tűzfalcsoport
Európában Soros György (és alapítványa, az Open Society Institute) főleg nőjogi szervezetek finanszírozásával venné fel a harcot a művi terhességmegszakítás liberalizálásáért.
Ungváry Zsolt
Képzeljük el, ha valaki azt mondja Rákosinak az ötvenes években vagy Kádárnak 1967-ben, az ötvenedik évfordulón, hogy a századikat a kutya sem fogja megünnepelni.

2017. 11. 01.

Szencz Dóra
Orbán Viktor Magyarországa még nem gyilkolja a firkászokat, egyelőre megelégednek az újságírás lemészárlásával, olvasható a balliberális médium nemrégiben közölt cikkében.

2017. 10. 31.

Szencz Dóra
A Magyar Narancs online szerint felesleges pénzszórás lenne, ha Magyarország atlétikai világbajnokságot rendezne.
Ágoston Balázs
„Egyetért-e ön azzal, hogy ne szavazhassanak azok, akik soha nem éltek Magyarországon, és nem viselik a szavazatuk következményeit?”, teszi fel a kérdést a szélsőséges hazaáruló párt.

2017. 10. 25.

Sinkovics Ferenc
Előbb-utóbb felvetődik a kérdés a szocialistáknál, hogy ki az a hülye, aki szívesen dolgozna tovább Szanyi Tiborral.
Bencsik Gábor
Az elmúlt három évszázadban számos kisebb mellett két nagy kísérlet történt arra, hogy az emberi társadalomban meglévő igazságtalanságokat hatalmi eszközökkel eltöröljék.

2017. 10. 24.

Szentesi Zöldi László
Bár mindeddig elsősorban azt tudtuk róla, hogy Vona Gábor felesége, hogy szívesen szelfizik vécével a háttérben és időnként levelet ír Lévai Anikónak, most új oldaláról is bemutatkozik.
Kovács Dániel
A kormányváltó hangulatról öt-hat hajléktalannak látszó alak gondoskodott, akik óbégatva ráztak egy EU-s zászlót.

2017. 10. 18.

Ágoston Balázs
A bánatos epizodisták aggodalmaskodásukban odáig ragadtatták magukat, hogy immár teljes nyíltsággal közösködik egymással az SZDSZ és a Jobbik.
SVÁ
Baj van Londonban, ám garantálható, hogy hamarosan még nagyobb baj lesz.