Jelenlegi hely

Blog+

2017. 08. 14.

Szencz Dóra
A tény, hogy Jeruzsálemben 12 ezer ember részvételével melegfelvonulást tartottak augusztus elején, senkit nem izgatott föl, legalábbis heteroszexuális körökben.

2017. 08. 11.

Szentesi Zöldi László
Az elgondolás lényege, hogy a kedves olvasóval ellentétes nézetet valló újságíró bértollnok. Magyarul valaki hátulról fogja, vezeti a tollát, bérli, pénzt ad azért, hogy az érdekeit képviselje.

2017. 08. 07.

Szentesi Zöldi László
Minket is meglepett a Jobbik elnökének javaslata, de nem késlekedtünk, minden követ megmozgattunk exkluzív értesülésekért, és örömmel jelentjük, sikerrel jártunk.

2017. 08. 06.

Kovács Dániel
Ez a misszió a katonai együttműködés főpróbája lesz, és ha kicsit is rá lehet majd fogni, hogy sikeres volt, valószínűleg a közös haderő szervezése is szárnyakat kap.

2017. 07. 31.

Tűzfalcsoport
Sorosék beavatkozási kísérleteket indíthatnak ősszel Magyarország ellen. Exkluzív interjú Cvetin Chilimanov szabadúszó macedón újságíróval.

2017. 07. 29.

Kovács Dániel
Moszkva olyan helyről kapott segítséget, ahonnan senki, vagy csak nagyon kevesen gondolták volna.

2017. 07. 27.

SVÁ
Fontos tisztában lenni azzal az egyszerű igazsággal, amiről a társadalmi igazságosság bajnokai láthatóan elfeledkeztek: a hadsereg nem egy demokratikus, mindenki számára nyitva álló intézmény.

2017. 07. 20.

Ágoston Balázs
A régi vicc szerint otthon mindenki azt tesz, amit akar, csak ne legyen kötelező. Hát most már közüggyé vált és kötelező lett. Helló, mindenki, ébresztő!
Kovács Dániel
Trump elnök a korábbi támogató, ezáltal ösztönző gyakorlattal szembefordulva elrendelte, hogy komolyabban lépjenek fel az illegális bevándorlókkal szemben.

2017. 07. 19.

Ágoston Balázs
Felettébb mulatságosan, egyben tanulságosan reagál a hazai harci média és a politika Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök látogatására.

2017. 07. 11.

Tűzfalcsoport
Hogyan szövi be Soros hálója a magyar igazságszolgáltatást? Majtényi László felesége komoly befolyással rendelkező főbíró; Cserni János az egyik legfontosabb bírósági vezetői posztra tör.

2017. 07. 05.

Ágoston Balázs
Nem könnyű a Bokrosok, Ungváryk, pláne Sorosok dolga, már Rákosi is arról panaszkodott, hogy képtelenség tízmillió fasisztával kommunizmust építeni.
Tűzfalcsoport
Konferenciát rendeztek Budapesten a Soros-hálózat magyarországi kitartottjai. Háborús hangulat az álcivil zsoldosoknál.
SVÁ
A magyarországi ballibek - és a Jobbik, bármi is legyen most a Jobbik - ugyanazt a receptet követik, mint amerikai társaik.

2017. 07. 03.

Tűzfalcsoport
Katolikusokat üldöztetésüktől megvédő fejedelemről elnevezett alapítvánnyal gyengítené a lengyel katolicizmust Soros György.

2017. 06. 28.

Tűzfalcsoport
Szlovákiában is hasítanak a Soros-ügynökök. A támogatások nem maradtak Szlovákiában, azokból jutott Szerbiába, Irakba, a Közel-Keletre és Magyarországra is.
Ágoston Balázs
Magyarország felszabadítása szavaink, gondolataink visszavételével kezdődik.

2017. 06. 25.

Ágoston Balázs
„Papa, mama, gyerekek, csupa szív, szeretet” – a közkedvelt rajzfilmsorozat, a Mézga család főcímdalának e fordulata balliberáliséknál ásatag.

2017. 06. 23.

Kovács Dániel
Terror és megtorlás – az eszement befogadáskultusz sárkányfogveteménye máris kikelni látszik.

2017. 06. 19.

Tűzfalcsoport
Számos nyitott kérdést találhatunk a Nyílt Társadalom fedőnevű szervezetek pénzosztása kapcsán.