Jelenlegi hely

Blog+

2017. 04. 22.

Ágoston Balázs
A magyar állampolgárság kiterjesztése nem kockacukor, amit az kap, aki valamely szempontrendszer szerint jól viselkedett, hanem minden magyart megillető jog és nemzeti érdek.

2017. 04. 21.

Kovács Dániel
Így képzelik el tehát a Soros-hálózat felső vezetői a demokráciát. Multinacionális cégekkel akarnak rendet tenni ott, ahol ellenállással találkoznak.

2017. 04. 19.

Kovács Dániel
A Soros-hálózat hazai tagjai örömmel fognak asszisztálni mindehhez, elvégre ez is közelebb visz régóta dédelgetett tervükhöz.

2017. 04. 11.

Ágoston Balázs
Tüntike, bulika, szelfike, az ismeretlen ismerősök meg majd lájkolják a Facebookon. Végre történik valami!
Ágoston Balázs
Buzgó elmebetegek mostanra ötven-egynéhány nemi identitást számoltak össze, és ez csak a Föld bolygó – határtalan lehetőségek előtt állnak, ha a Marson valóban élet nyomait fedezik fel a kutatók.

2017. 04. 10.

Ágoston Balázs
A koncepció és a cél nyilvánvaló: összekötni, azonosítani az önrendelkezési törekvéseket a terrorizmussal.

2017. 04. 08.

Nagy Ida
Búsulás helyett érdemes lenne egy büntetőfeljelentés mellett kártérítési pert indítani egy amerikai bíróságon, hiszen George Soros emberek százait bolondította azzal, hogy neki van amerikai egyeteme.

2017. 04. 06.

Kovács Dániel
A bevetésre kész Soros-hálózattól a külföldi nyomásgyakorláson át a néppártosodást túltoló Jobbikig mindent láthattunk már a CEU-tüntetések kapcsán.
Takó Szabolcs
Ahogy Virág elvtárs mondta Pelikán József gátőrnek a Tanú című magyar film egyik jelenetében az imperialistákra célozva: „nem szeretnék most a helyükben lenni”.

2017. 04. 05.

Ungváry Zsolt
S hogy miért írtam le mindezt? Emlékezzünk, a jelek III. Richárddal kezdődtek, akinek sorsát egy viszonylag ritka nevű angol drámaíró tette világhíressé.
Ágoston Balázs
Minap néhány száz gyökértelen, magyarellenes őrjöngő az Országház előtt lármázott, és mindenáron ki akarta tűzni az Európai Unió zászlóját.
Lass Gábor
Szenteczky Jánost senki nem vádolhatja azzal, hogy szembemenne pártjának vezérével, Botka Lászlóval, aki a híradások szerint 25 millió forintos luxusautóját felejtette el bevallani.
Szentesi Zöldi László
Hát, ilyet még az öregapám se látott. A CEU-ügy a jelek szerint felfalja az emberek agyát, ahogyan éhes farkas a friss bárányhúst. Jól figyeljék meg például Bárány Tibor drámai bejelentését.

2017. 03. 30.

Kovács Dániel
Hogy nézne ki ilyen körülmények között egy mozgósítás, ha példának okáért felfegyverzett menekültek támadnának valamelyik határon?
Hárfás Zsolt
Kevésbé ismert itthon, hogy Németországban az elmúlt hetekben sorozatos szélerőmű-balesetek történtek.
Ágoston Balázs
Megvalljuk őszintén, vártuk azt a pillanatot, amikor a liberális kígyó a saját farkába harap, és ettől fulladozni kezd. Hát megtörtént. Az egykori Németországban persze.

2017. 03. 28.

Szentesi Zöldi László
Évek óta figyelem. Évek óta vadászom. Évek óta hallgatom, ahogy mondják ájtatos arccal, fenyegető hangsúllyal, szikár tényközlésként vagy éppen érzelmes vallomásként.
Kovács Dániel
Nagyon is érthető, hogy a helyi Soros-civilek miért mozgatnak meg minden követ a baloldal érdekében

2017. 03. 21.

Szentesi Zöldi László
Furcsa interjút adott az Indexnek Katrein Ferenc, volt magyar kémelhárító, aki 2000-2013-ig a Nemzetbiztonsági Hivatalban és utódszervében műveleti igazgatóként is dolgozott.
Kovács Dániel
Ez a hozzáállás szemlátomást imponál a hazai közélet számos szereplőjének, kezdve egyes sajtómunkásoktól Vágó Istvánig.