Jelenlegi hely

Blog+

2017. 09. 19.

Kovács Dániel
Mintha rá akart volna cáfolni a „károgókra”, Brüsszel évekig nem szolgáltatott okot arra, hogy bárki is megkérdőjelezze a csatlakozás helyes voltát.
Ungváry Zsolt
Most képzeljünk el egy ilyen hírt: „Magyarországon évente harmincezer kiskutyát darabolnak fel.” Lenne-e felzúdulás?
Ágoston Balázs
A Jobbik által képviselt és Illés Zoltán által most lelkesen feldicsért bérunió gondolata egyszerű internacionalista kommunista utópia.
Szentesi Zöldi László
Alinda, soha, senki nem rekeszthetne ki a nemzetből, hogyan is tehetné? Tartok azonban attól, hogy te magadat rekesztetted ki, és még be is jelented egy interjúban, hogy már nem tartozol közénk.

2017. 09. 16.

SVÁ
Khan - és az összes többi, hozzá hasonló maszatoló - minden szava ugyanolyan üres, mint a kutya tányérja öt perccel vacsoraosztás után. Még egy kósza hangyát sem tudna izgalomba hozni.

2017. 09. 14.

Ágoston Balázs
Göncz közszereplő volt, tehát nem bírálhatatlan, még holtában sem. A kritikára pedig minden tisztességes, hazaszerető magyarnak alapos oka van.

2017. 09. 08.

Tűzfalcsoport
Dilettánsok vagy szándékos csúsztatók; nagyon sok Soros-pénzzel kitömve. Nagyot mentek a helsinkisek az elmúlt héten.

2017. 09. 04.

Sinkovics Ferenc
A balliberális média szerint partizánharc folyik a białowieżai ősvadonban. Ez túlzás persze. Az viszont tény, hogy tavasszal uniós vita lángolt fel az erdővel kapcsolatosan.

2017. 08. 31.

Sinkovics Ferenc
Hetven esztendővel ezelőtt, 1947. augusztus 31-én rendezték az úgynevezett "kékcédulás" országgyűlési választást Magyarországon.
Kovács Dániel
Nem mondhatta ki Trump elnök a „radikális iszlám”, illetve a „radikális iszlám terrorizmus” kifejezéseket Afganisztánról szóló beszédében.
Tűzfalcsoport
Jelen esetben az a bizonyos valóság némileg árnyalja az érintett integratív politikusi mivoltát. Úgy tűnik, hogy Hajdu szabadidejében átvedlik „független újságíróvá”.
Ágoston Balázs
Vannak határok, amiket tisztességes ember nem lép át: a Jobbik béruniós kezdeményezésének eláztatása érdekében nem mocskoljuk be tiszteletre méltó nagyságok nevét.

2017. 08. 26.

Kovács Dániel
A baloldal egyre jobban radikalizálódik és militarizálódik, és eszük ágában sem lesz megállni a szobrok ledöntésénél.

2017. 08. 24.

Szentesi Zöldi László
Buci az Orbán-kormánytól fél. Igaz – mint mondja –, nem olyan bátor, mint Schilling Árpád, de azért nagyon őszinte fiú, legalábbis ő így látja magát.

2017. 08. 22.

Tűzfalcsoport
Hogyan szövi be Soros hálója a magyar igazságszolgáltatást? A Transparency és a GVH.

2017. 08. 20.

Faludi Sándor
Életünk kitörölhetetlen részévé vált a bolsevik vészkorszakból fakadó félelem és rettegés.

2017. 08. 14.

Szencz Dóra
A tény, hogy Jeruzsálemben 12 ezer ember részvételével melegfelvonulást tartottak augusztus elején, senkit nem izgatott föl, legalábbis heteroszexuális körökben.

2017. 08. 11.

Szentesi Zöldi László
Az elgondolás lényege, hogy a kedves olvasóval ellentétes nézetet valló újságíró bértollnok. Magyarul valaki hátulról fogja, vezeti a tollát, bérli, pénzt ad azért, hogy az érdekeit képviselje.

2017. 08. 07.

Szentesi Zöldi László
Minket is meglepett a Jobbik elnökének javaslata, de nem késlekedtünk, minden követ megmozgattunk exkluzív értesülésekért, és örömmel jelentjük, sikerrel jártunk.

2017. 08. 06.

Kovács Dániel
Ez a misszió a katonai együttműködés főpróbája lesz, és ha kicsit is rá lehet majd fogni, hogy sikeres volt, valószínűleg a közös haderő szervezése is szárnyakat kap.