Jelenlegi hely

Blog+

2017. 07. 20.

Ágoston Balázs
A régi vicc szerint otthon mindenki azt tesz, amit akar, csak ne legyen kötelező. Hát most már közüggyé vált és kötelező lett. Helló, mindenki, ébresztő!
Kovács Dániel
Trump elnök a korábbi támogató, ezáltal ösztönző gyakorlattal szembefordulva elrendelte, hogy komolyabban lépjenek fel az illegális bevándorlókkal szemben.

2017. 07. 19.

Ágoston Balázs
Felettébb mulatságosan, egyben tanulságosan reagál a hazai harci média és a politika Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök látogatására.

2017. 07. 11.

Tűzfalcsoport
Hogyan szövi be Soros hálója a magyar igazságszolgáltatást? Majtényi László felesége komoly befolyással rendelkező főbíró; Cserni János az egyik legfontosabb bírósági vezetői posztra tör.

2017. 07. 05.

Ágoston Balázs
Nem könnyű a Bokrosok, Ungváryk, pláne Sorosok dolga, már Rákosi is arról panaszkodott, hogy képtelenség tízmillió fasisztával kommunizmust építeni.
Tűzfalcsoport
Konferenciát rendeztek Budapesten a Soros-hálózat magyarországi kitartottjai. Háborús hangulat az álcivil zsoldosoknál.
SVÁ
A magyarországi ballibek - és a Jobbik, bármi is legyen most a Jobbik - ugyanazt a receptet követik, mint amerikai társaik.

2017. 07. 03.

Tűzfalcsoport
Katolikusokat üldöztetésüktől megvédő fejedelemről elnevezett alapítvánnyal gyengítené a lengyel katolicizmust Soros György.

2017. 06. 28.

Tűzfalcsoport
Szlovákiában is hasítanak a Soros-ügynökök. A támogatások nem maradtak Szlovákiában, azokból jutott Szerbiába, Irakba, a Közel-Keletre és Magyarországra is.
Ágoston Balázs
Magyarország felszabadítása szavaink, gondolataink visszavételével kezdődik.

2017. 06. 25.

Ágoston Balázs
„Papa, mama, gyerekek, csupa szív, szeretet” – a közkedvelt rajzfilmsorozat, a Mézga család főcímdalának e fordulata balliberáliséknál ásatag.

2017. 06. 23.

Kovács Dániel
Terror és megtorlás – az eszement befogadáskultusz sárkányfogveteménye máris kikelni látszik.

2017. 06. 19.

Tűzfalcsoport
Számos nyitott kérdést találhatunk a Nyílt Társadalom fedőnevű szervezetek pénzosztása kapcsán.

2017. 06. 14.

–b–
Bevalljuk, meglepődtünk, hogy még a főváros pesti oldala is sötét folt a mi Bandink számára.
Ágoston Balázs
Úgy hírlik, a George Soros és sokcsápú ága-boga fémjelezte háttérhatalom helyi rezidentúrája erőszakos randalírozás-sorozatba tervez belevágni.
Nagy Ida
A történet nem emberbarátságról vagy szolidaritásról, hanem ismét a kifosztásról, a nemzetállami lét felszámolásáról szól.

2017. 06. 13.

Lass Gábor
Csepelen a Momentum alelnöke maga ismerte el, program és elképzelés híján csak arra várnak, hogy a kormány magától megbukjon.

2017. 06. 12.

SVÁ
Júniusban mindenki arra büszke, hogy meleg - ennek hiányában pedig arra, hogy vannak melegek.

2017. 06. 08.

Kovács Dániel
Ha valaki szembesíti őket azzal, hogy tehettek volna a terror elterjedése ellen, mondjuk felelős bevándorláspolitikával, akkor éktelen sivalkodásba kezdenek.
Tűzfalcsoport
Nem titok, hogy előre tudtuk, kiknek a beszámolóit fogjuk egy finom kávé mellett végigbogarászni.