Jelenlegi hely

Külföld

2017. 04. 22.

Fotó: MTI, archív
19:04
A 20. és 21. században hitükért üldözött keresztényekért imádkozott Ferenc pápa a modern kor mártírjainak szentelt római templomban szombaton.
Fotó: MTI, archív
14:04
A magyar miniszterelnök ugyan kipuhatolja a határokat, de „eddig végül mindig hű maradt a szerződésekhez” - mondta Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) frakcióvezetője.

2017. 04. 21.

17:04
A jelentés beszámol olyan „destabilizációs tevékenységekről” is, amelyeket Soros finanszíroz független államokban. Lovas István sajtószemléje.
Fotó: ShutterStock.com, illusztráció
17:04
A nyilvántartottak száma hét év alatt több mint 900 százalékkal emelkedett.
Fotó: ShutterStock.com, illusztráció
16:04
Néha jön egy újabb hollywoodi okostojás, aki olyan bődületes butaságot mond, hogy azt meg kell örökítenünk.
Fotó: MTI, archív, illusztráció
15:04
Windsori rezidenciáján, szűk családi körben ünnepelte 91. születésnapját a brit uralkodó.
13:04
Tizenötre nőtt a szentpétervári metróban elkövetett öngyilkos robbantásos merénylet ártatlan halálos áldozatainak száma, péntek reggel a kórházban egy 57 éves nő belehalt sérüléseibe.
13:04
Jean-Claude Juncker Brüsszelben megbeszélést folytat Soros Györggyel a magyarországi felsőoktatási intézményeket érintő új magyar szabályozásról jövő csütörtökön.
13:04
Kovács Zoltán kormányszóvivő felháborítónak tartja, hogy a The New York Times című amerikai újság a Holokauszt áldozataihoz hasonlítja a tranzitzónákban lévő menekülteket.
11:04
Az észak-belgiumi Antwerpen rendőrségén jelentkezett és tisztázta magát az a férfi, aki ellen a csütörtökön Párizsban elkövetett merénylettel összefüggésben adtak ki körözést.
10:04
A német rendőrség őrizetbe vett egy 28 éves, német és orosz kettős állampolgárságú férfit, mert a Borussia Dortmund labdarúgócsapat elleni pokolgépes támadás elkövetésével gyanúsítja.
08:04
Lövöldözés volt Párizs központjában csütörtökön, az eset során egy rendőr életét vesztette, több pedig súlyosan megsérült.
Fotó: ShutterStock.com, illusztráció, szerk.
06:04
Az egykoron mértékadónak számító New York Times már jó ideje nem más, mint az ultraliberális politikai elit szócsöve.

2017. 04. 20.

16:04
A Judicial Watch tegnap nyújtotta be keresetét, mind a külügyminisztérium, mind pedig az USAID ellen. Lovas István sajtószemléje.
Fotó: ShutterStock.com, illusztráció
15:04
A vád ellene az, hogy kislányokon végzett nemiszerv-csonkítást egy, a kórházon kívüli “egészségügyi klinikán”.
Fotó: ShutterStock.com, illusztráció
12:04
Az utóbbi években a kontinens számos országában romlott a jogállamiság helyzete, a populizmus egyre elfogadottabbá válik - figyelmeztetett az ET.

2017. 04. 19.

Fotó: http://www.shutterstock.com/illusztráció
19:04
Az iszlám európai térhódítása már nem csupán elszigetelt jelenség - olvasható a Migrációkutató Intézet legfrissebb tanulmányában.
Fotó: MTI/EPA/Radek Pietruszka
19:04
A visegrádi együttműködés tengelyének nevezte a kiváló lengyel-magyar kapcsolatokat Kövér László.
18:04
A hétfőn beadott kampányfinanszírozási jelentések azt mutatják, hogy Perriello 2,2 millió dollárt kapott választási kampányára januárban. Lovas István sajtószemléje.
Fotók: MTI, shutterstock, archív, szerk.
18:04
Giusi Nicolini, Lampedusa szigetének polgármestere kapta az idén az Unesco által odaítélt Félix Houphouët-Boigny Békedíjat.