Jelenlegi hely

Külföld

2017. 05. 26.

Fotó: MTI/EPA/Szimela Pancarci
07:05
A Külgazdasági és Külügyminisztérium megdöbbenéssel értesült a Lukász Papadímosz ellen elkövetett támadásról.

2017. 05. 25.

Képernyőfotó: reuters.com
19:05
A korábbi görög miniszterelnök, Lukász Papadímosz az egyik sérültje annak a pokolgépes támadásnak, amely ma délután történt Athén belvárosában.
Fotó: MTI/AP/Matt Dunham
17:05
A NATO sosem mond le a terrorizmus legyőzéséről - jelentette ki Donald Trump Brüsszelben.
Fotó: MTI/AP/Geert Vanden Wijngaert
16:05
Berlin kivonhatja az incirliki légitámaszponton állomásozó alakulatát.
Fotó: MTI/AP/Geert Vanden Wijngaert
16:05
Fel kell hívni a figyelmet a NATO balkáni bővítésének fontosságára, ez ugyanis fontos eszköz a térség békéjének és stabilitásának megszilárdítására - jelentette ki Orbán Viktor Brüsszelben.
Fotó: http://www.shutterstock.com/illusztráció
11:05
Leállította a manchesteri rendőrség a hétfői robbantásos merénylet vizsgálata során összegyűjtött bizalmas információk megosztását az amerikai biztonsági szolgálatokkal.
Fotó: MTI, archív
08:05
A német szövetségi kormány több mint húszmilliárd eurót fordított 2016-ban a menekültügyre szerdán ismertetett adatai szerint.

2017. 05. 24.

19:05
Az egykor baloldali Ciprasz igazi globalista bábbá változott és azt tette, amit Soros akart. Lovas István sajtószemléje.
Fotó: MTI/AP/PA/Peter Byrne
19:05
A németországi Düsseldorfban járt Salman Abedi, a manchesteri öngyilkos merénylet elkövetője a robbantás előtt néhány nappal - jelentette szerdán a Der Tagesspiegel című német lap.
Fotó: MTI, archív
19:05
Borzalmas helyzetben vagyunk, de együttes erővel meg fogjuk nyerni a terrorizmus elleni harcot - jelentette ki Donald Trump amerikai elnök Brüsszelben.
Fotó: MTI, archív
18:05
New York állam kormányzója, Andrew Cuomo szerdán közleményben jelezte, hogy készen áll a magyar kormánnyal folytatandó tárgyalásokra a Közép-európai Egyetem (CEU) ügyében.
Fotó: MTI/AP/PA/Peter Byrne
17:05
A manchesteri rendőrfőkapitány szerint „hálózat” állhatott a hétfő éjjeli öngyilkos robbantásos merénylet elkövetője mögött.
Fotó: MTI/KKM/Szabó Árpád
14:05
Magyarország és Spanyolország között négy fontos európai ügyben van teljes véleményegyezés - mondta el Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az MTI-nek.
13:05
A pénzügyi arisztokrácia benne látta a megtérülő befektetést. Lovas István sajtószemléje.
13:05
A keresztény közösségek, ahogy mások is, szörnyű veszélyben vannak a Közel-Keleten az Iszlám Állam terrorszervezet tevékenysége miatt, amely fel akarja számolni őket, jelentette ki Szijjártó Péter.
10:05
A két lengyel halálos áldozat az Ariana Grande koncertjén jelen lévő két lány szülei, akik a rendezvény végén gyerekeikért mentek.
07:05
Szakértők szerint nem lehet kizárni, hogy a manchesteri merénylet elkövetője mögött egy szélesebb csoport állhatott, és emiatt elképzelhető, hogy rövid időn belül újabb támadás történhet.

2017. 05. 23.

Fotó: MTI/EPA/Nigel Roddis
19:05
A manchesteri rendőrség főparancsnokának kedd esti tájékoztatása szerint egy 22 éves, Salman Abedi nevű férfi lehetett az előző éjjel végrehajtott öngyilkos robbantásos merénylet elkövetője.
Fotó: MTI, archív
18:05
A magyar kormány a megállapodásban érdekelt a CEU ügyében, sajnálatos, hogy ehhez az amerikai szövetségi kormányzattól nem érkezik támogatás - reagált a Külgazdasági és Külügyminisztérium.
Fotó: Twitter, Instagram (szerk.)
17:05
Az éjszakai, Manchesterben elkövetett terrortámadásnak eleddig 22 halálos áldozata van, akik közül e sorok írásakor három személyazonosságát már nyilvánosságra hozták.