Jelenlegi hely

Vélemény

2017. 07. 21.

Szalay Károly
A Horthyról és Magyarországról szóló szakirodalom jó részének az a hibája, hogy nem vesz tudomást a „másik oldal” véleményéről.
Ungváry Zsolt
Az előkelő pesti vendéglő különtermében az osztálytalálkozóra összegyűlt, immár őszülő és pocakosodó egykori barátok négyen ültek egy sarokasztalnál.
Pozsonyi Ádám
„Színjáték. Igazából az Orbán a Soros barátja, a Soros embere, csak ő úgy tesz, mintha most szidná. Sőt! Valójában Soros fizeti őt.”
Zárug Péter Farkas
Gyurcsány „Cipolla” Ferenc választása végzetes döntésnek bizonyult mind az MSZP-vezérkar, mind a párttagság szempontjából.
Lovas István
Folytassuk tehát a múlt héten a Frontex–migráns témával záruló részt!
Hárfás Zsolt
A Paks II beruházás hazai ellenzői rendíthetetlenül azt próbálják elhitetni a lakossággal, hogy az atomenergia elavult és veszélyes technológia, ezért az országok többsége már nem ezt az utat kívánja járni.
Bencsik András
A beteg, reménytelen, kishitű lélek egyik leghatásosabb gyógyszere pedig bizonyítottan a közösen megélt siker. Másfelől a legártalmasabb a kétkedés, a gúny, a gyanú és a gyűlölet mérge tud lenni.

2017. 07. 16.

Gazdag István
Milyen unalmas is lenne a britek élete, ha nem színesítenék kulturálisan szuperintelligens és módfelett civilizált bevándorlók a harmadik világból.
Ungváry Zsolt
Hungar bolygó? Hiszen eredetileg Darth Soros is onnan származik. Furcsa, hogy a nagy világegyetemben e kicsinyke planéta így túl van reprezentálva.
Pozsonyi Ádám
Megyek le a boltba zsemléért, és látom, valami plakátfélén kakaóport hirdet valami cég, szép színesben. „Kevesebb cukor”.
Zárug Péter Farkas
A rendszer megborulása Medgyessy megpuccsolásával, Kiss Péter és a régi Horn-pártiak hatalomból való kiszorulásával kezdődött.

2017. 07. 14.

Bencsik András
Sajtóvélemények szerint Donald Trump kijelentése úgy hangzott, mintha azokat Orbán Viktor magyar miniszterelnöktől vette volna át. Van ebben valami.
Szentesi Zöldi László
Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén! A legújabb fejlemények szerint ez a plakátokon olvasható mondat antiszemitizmust szít.
Szentesi Zöldi László
A mai Törökországot alapvetően két módon ítélik meg az Európai Unióból. Az egyikre Németország szolgáltatja a példát.
Szalay Károly
Horthy meghamisításának és a korabeli magyar valóság fekalizálásának ez a kulcsa.
Lovas István
A megoldásnál abból indultak ki, ahelyett, hogy az USA globális programjának megvalósításánál kizárólag nyílt katonai erőre hagyatkozzanak, Washingtonnak új fegyverre van szüksége.

2017. 07. 06.

Bencsik András
Vajon miért természetes egy liberális számára diktatórikus eszközöket alkalmazni a másként vélekedőkkel szemben?
Szakács Gábor
Egyre szemtelenebbül követeli Nyugat- és Dél-Európa egy része az iszlám vallású bevándorlók Magyarországra történő beengedését.
Gazdag István
Az 57 mohamedán többségű országra egyenként 10 egyetem jut, vagyis összesen kevesebb mint 600 egyetem 1,4 milliárd emberre.
Szalay Károly
Wisinger István több olyan szöveget is idéz, amely mind azt bizonyítja, hogy Horthy szemben állt a nácizmussal.