Jelenlegi hely

Ágoston Balázs

Az euró nem varázsszer

Az euró bevezetése önmagában nem csodaszer, a lényeg a jó gazdaságpolitika – hangzott el a Külügyi és Külgazdasági Intézetben szerdán.

Átalakulóban a sertéságazat

A jó sonka egészséges rózsaszínű, külsején nem képződik kocsonyás, nyálkás réteg, illata finom füstös. Fontos, hogy megbízható forrásból származzon, lehetőleg védjegyes termék legyen érvényes szavatossággal – hangzott el a nagy termelőket tömörítő Magyar Húsiparosok Szövetsége húsvéti tájékoztatóján kedden Budapesten.

Patrióták a kárpátaljai óvodáért

A kárpátaljai Korláthelmec magyar óvodájának megépítéséért szervez jótékonysági estet a Magyar Patrióták Közössége. Az Ungvár közelében fekvő, nagyobbrészt ukrán települések által közrefogott magyar falu afféle végvár, így stratégiai jelentőségű az intézmény létrehozása.

Migránssimogató Jobbik

Ágoston Balázs képe

Történt pedig, hogy Lázár János Bécsben járt minap, annak is Favoriten nevű városrészében, és rövid videóüzenetben azonmód megosztotta tapasztalatait a nyilvánossággal. Világrengető újdonságokat éppenséggel nem mondott a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Közismert, hogy ne mondjuk, közhelyes tény, hogy Nyugat-Európa azon városai, ahol jelentős létszámban telepednek meg a harmadik világ bevándorlói, elveszítik sajátos arculatukat, az oktatási intézményekben idegen etnikai többség jön létre, fojtogató zsibvásári rendetlenség önti el őket, élhetetlenné és veszélyessé válnak.

Bikavérpárbaj: győztesek versengése

Nem a győzelem számít, hanem a részvétel – tartja a régi olimpiai jelmondat. Ám ennek a megmérettetésnek csak nyertese van: a magyar bikavér, készüljön akár Szekszárdon, akár Egerben.