Ágoston Balázs

Bűnösök közt bűnösök

Mirkóczki Ádám (ez az illető volt az, aki korábban cinikusan az egykor bennük bízó hazafiak arcába vágta, hogy amit 2010 előtt mondtak, az nem volt igaz) „optikailag unortodox” lépésnek nevezte, hogy Gyurcsánnyal közösen fogadkoztak az Országgyűlés lépcsőjén. (Nem, nem az számít, hogy mozgott-e a jelenlévő ballikosok rágó szájszerve vagy sem – a modern kori olimpiai játékok atyjától, Coubertin bárótól tudjuk, hogy a részvétel a fontos.) 

Itt voltunk mindig

Kategória: 
Fotó: shutterstock.com, illusztráció

Az archeogenetika képes a már megismert és bizonyított tények alapján előrejelzéseket adni arra nézve, hogy mely földrajzi területen érdemes régészeti ásatásokat folytatni. Ez a tudományág minden bizonnyal már a közeljövőben teljesen új megvilágításba helyezi az eredettörténetünket, ám ehhez rendszerbiológiai tudásra is szükség van – mondta a Demokratának dr. Oláh Zoltán Sándor molekuláris biológus, bioinformatikus.

O1GY

Gyűlölik, mert volt ereje finom testcsellel (ja, kérem, focista) kiszabadulni a magyarellenes SZDSZ halálos öleléséből. Gyűlölik, mert tudják, hogy mindent tud róluk. Gyűlölik, mert derűs, nyugodt, magabiztos. 

Oldalak