Jelenlegi hely

Bencsik András

Féljenek a gazemberek!

Bencsik András képe

Vágjunk a közepébe: „Mindenki tudja, hogy mi, a bevándorlást ellenző magyarok vagyunk többen. Ellenfeleinknek csak úgy van esélyük, ha sikerül a táborunkat megosztani, ha sikerül megbontani az egységünket. Az a céljuk, hogy bármiről legyen szó, csak arról a veszélyről ne, amely Magyarországot fenyegeti. Ellenfeleink is tudják, most évtizedekre eldőlhet Magyarország sorsa. Ezért semmitől sem riadnak vissza. Nem érvelnek, hanem cenzúráznak, nem vívnak, hanem csípnek, rúgnak, harapnak, és a gyűlölet magvait szórják szét, amerre csak járnak.

Ismét megyünk, együtt

Bencsik András képe

Így kezdődött: „Mi, magyar demokraták, akik hiszünk egy erkölcsös polgári demokráciában, hiszünk a nemzet függetlenségében, hiszünk hazánk jelenében és jövőjében, akik saját akaratunkból választottunk magunknak kormányt, amelytől hazánk felvirágoztatását várjuk és reméljük a kommunizmus és posztkommunizmus lélekölő évtizedei után, egyre növekvő aggodalommal látjuk, hogy a nemzetközi nyilvánosságban megjelenő hazug és elfogult híradások miképpen erősítenek föl egy olyan közhangulatot, amely méltatlan és igazságtalan színben tünteti fel országunkat, s amely egyre nagyobb károkat okoz hazánk g

Jang és jin

Bencsik András képe

Mint a két egymást ölelő fehér és fekete csepp, a jang és jin, úgy jelenik meg legfrissebb közvélemény-kutatásunk tükrében a kormányoldal, illetve az ellenzék által fölemlegetett veszélyforrások hatása a közgondolkodásra. A kor­mány­oldal támogatottsága kismértékben nagyobb: többen félnek a migrációtól mint a korrupciótól, többen látják a legnagyobb veszélyforrásnak az Európai Uniót (lásd Soros, lásd ellenzék), mint ahányan Oroszországot, amit az ellenzéki média a jobboldal hátországának fest le (lásd Paks II.), de a különbség mindkét esetben minimális.

Március 15-én indulunk!

Bencsik András képe

Öröm szerkeszteni az Aranykor krónikáját, melyet az ön kedvenc lapja közöl hétről hétre. Öröm írni azt a rengeteg csodálatos eredményt, amit az Orbán-kormánynak és Magyarország tehetséges népének köszönhetünk. De egyre nagyobb szomorúság követni azt a kommunikációt, a mániákus sorosozást és hasonlókat, amit a jelek szerint a társadalom többsége megelégelt. Mással aligha magyarázható az eredmények dacára a Fidesz–KDNP népszerűségvesztése. Lásd a következő oldalt.

Magyarország az első

Bencsik András képe

Újra megbizonyosodik az ember, hogy a magyar politikai közéletben csak egy komolyan vehető szereplő van, mert a többiek mintha végképp elveszítették volna józanságukat. A mérhetetlen népszerűségű Momentum elnöke, Fekete-Győr András, megidézve a több mint 40 éve bemutatott Csillagok háborúja című film egyik szereplőjét, Leia hercegnőt, hologram formájában jelent meg az ámuló liberális ifjúság előtt. Fegyőr hercegnő Szegeden beszélt élőben, de Budapesten is látható volt a hologramja… Ennyi elég is.