Jelenlegi hely

Bencsik Gábor

A fantom

Bencsik Gábor képe

A négy évvel ezelőtti őszön ellenzéki tüntetéshullám söpört végig Budapesten. A közvetlen kiváltó ok az úgynevezett kitiltási ügy volt, de valójában a kormány megbuktatása volt a cél. Akkor, egészen pontosan 2014. november 27-én a Mandineren megpróbáltam megfogalmazni, hogy miért nem profitál az ellenzék a tüntetésekből.
 

Bécs ostroma

Bencsik Gábor képe

Újra előttünk a kérdés: hagyjuk-e, hogy Mohamed zöld zászlója alatt az iszlám hadai átvonuljanak a mi országunkon, és ostrommal meghódítsák a gazdag Nyugatot, vagy vérünkkel, verejtékünkkel szembeszegüljünk a szultán vezette hatalmas sereggel, és életünk feláldozása árán is megvédelmezzük a tőlünk nyugatra lakókat.

Máma már nem szakad tovább

Bencsik Gábor képe

...de a jövő héten valószínűleg szakadni fog az LMP. 

Mi legyen az ebéd?

Bencsik Gábor képe

Iskolás gyerekek táboroznak. A táborvezető demokratikus érzelmű ember, különben is, hadd gyakorolják a gyerekek a politikát. Szavazásra teszi fel tehát a gyerekeket foglalkoztató legfontosabb kérdést: mi legyen a másnapi ebéd?

Márki-Zay gyilkossággal vádol

Bencsik Gábor képe

Jobbikos képviselőjelölt fórumán kampányolt Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester, akiről szegény vásárhelyiek azt hitték, hogy egy független keresztény emberre szavaztak, és csak későn kellett szembesülniük vele, hogy egy jobbikos pártkatonával van dolguk. Aki az egészségügyről mondja fel éppen a szokásos jobbikos mantrát, nincs jelentősége.