Echo TV

Legitimáló hatása van a miniszterelnöki Kormányinfónak

Kategória: 
Fotó: Echo TV

Negatív fordulat az ellenzék számára és legitimáló hatása is van, hogy ilyen nagy számban vettek részt a nemzetközi sajtóorgánumok az évindító Kormányinfón, amelyet rendhagyó módon Orbán Viktor tartott. Ha ugyanis illegitim lenne az illiberális miniszterelnök, akkor bojkottálták volna az eseményt - mondta az ECHO TV Civil kör című műsorában Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász. Tóth Kriszta vendégei a műsorban egyetértettek abban, időszerű volt a miniszterelnöki sajtótájékoztató, amelynek a határon túl is van hatása. 

Gyalázatos a Jobbik pálfordulása

Kategória: 
Képernyőfotó: echotv.hu

Gyalázatos a Jobbik pálfordulása - jelentette ki Morvai Krisztina a Brüsszel - Európa választ című műsorban. A független EP-képviselő Mirkóczki Ádám nyilatkozatára reagált az Echo TV-ben, miután az egy lapinterjúban azt mondta: egy magasabb cél érdekében össze kell fogni az ellenzéki pártoknak, és a Medgyessy-, Gyurcsány- és Bajnai-időszak a demokrácia aranykora volt a jelenlegihez képest. 

Már folyik a kampány

Kategória: 
Képernyőfotó: echotv.hu

Salvini nagygyűlést hirdet Rómában, irgalmatlan tömeg, egy hétre rá pedig ellene tüntetnek. Bécsben pedig Kurz ellen, rendőrség szerint 17 ezren, a tüntetők szerint 50 ezren masíroztak a "szélsőjobboldali kormány" migrációs politikája ellen. Belgrádban is sikerült összehozni egy demonstrációt a kormány és az elnök ellen. Az ECHO TV Háttérkép című műsorában Bogár László és Boros Imre közgazdászok, valamint Bayer Zsolt rámutatott, hogy ami Európa nagyvárosaiban történik, az nem véletlen.

A hazaszeretet ajándék az embernek

Kategória: 
Fotó: Echo TV

A hazaszeretetet nem lehet megfogni, nem lehet mihez viszonyítani, a hazaszeretet benne van az ember lelkében és miután az ember tudatára ébred, a hazaszeretet egy életen át ott is marad - mondta Schmittné Makray Katalin, Schmitt Pál volt köztársasági elnök felesége az ECHO TV Jó reggelt! című műsorának csütörtöki különkiadásában. <--break->

A család jelenti a biztonságot

Kategória: 
Képernyőfotó: echotv.hu

A család jelenti a biztonságot, a büszkeséget és azt a helyet, ahol minden nap fel tudok töltődni - jelentette ki Novák Katalin az ECHO TV-nek adott karácsonyi interjújában. A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár beszélt arról is, hogy a magyarok alapvetően családcentrikusak, ami abból is látszódik, hogy a fiatalok számára a legmegbízhatóbb információforrás a család, és nem például az internet.

Oldalak