Gazdag István

A fehér genocídium propagandistái

Túl sok ember él a Földön. Pontosabban túl sok fehér ember, mert a színesekből ugyebár sohasem elég. Máskülönben nem jutna belőlük az unalmasan fakó, dekadens és enervált fehér országok „kulturális” (értsd: genetikai és kriminalisztikai) színesítésére a jelenleg zajló népességcserés gyarmatosítás keretében. Ráadásul a modern nyugati tudomány a kamu klímaváltozást is elsősorban a mi rovásunkra írja. Az emberiség elemi érdeke tehát, hogy minél kevesebb maradjon belőlünk, hiszen mint azt Susan Sontag igencsak lényegre törően megfogalmazta, „a fehér faj az emberi történelem rákja”. Noel Ignatiev mottója szerint „a fehérséggel szembeni árulás − az emberiség iránti lojalitás”. (Származásukon és atavisztikus fehérgyűlöletükön kívül az is közös bennük, hogy mindketten a legnevesebb amerikai egyetem, a Harvard szellemiségét szívták magukba az előbbi eredménnyel.)

A Nyugat mint intézményesített tébolyda – 2

Sajtószemle

Ezúttal amerikai fősodratú sajtótermékek főcímeiből szemezgetek az USA mentális-pszichikai állapotának és a Nyugaton – elsősorban az angolszász országokban – zajló féktelen fehérellenes kampány mértékének (vagy inkább mértéktelenségének) érzékeltetésére. A válogatás hitelességéről a cikkek megjelenési helyének és idejének pontos feltüntetése nélkül is személyesen kezeskedem. Tőlem csak a zárójeles magyarázatok származnak.

A Nyugat mint intézményesített tébolyda

Sajtószemle

Egy adott társadalom pszichés és mentális állapotáról meglehetősen pontos látleletet nyújtanak a helyi média híradásai. Ezek alapján Nyugaton reménytelennek látszik a helyzet. Talán csak egy brutális sokkterápia segíthetne, vagy már az sem, mert annyira általános az elmebaj. Az alábbi kis nyári válogatás, amelyet ottani újságcikkek címeiből állítottam össze, e tekintetben önmagáért beszél. Helytakarékosságból ezúttal szokásomtól eltérően nem tüntetem fel a forrásokat, de az esetleges tamáskodókat biztosíthatom róla, hogy bármennyire is abszurdnak tűnik az, amit olvasnak, nem a képzeletem terméke. Ilyen őrültségeket kitalálni sem lehetne. Tőlem csak a zárójeles magyarázatok származnak. Minden más a drámai valóság műve.

Antiszemitizmus: most és mindörökké?

A magyarországi demokrácia állapotát bíráló Sargentini-jelentés kapcsán Orbán Viktor felhívta a figyelmet, hogy a jelentés készítőjének már csak azért sincs igaza, mert korábban Izraelt és a Netan­jahu-kormányt is kritizálta, márpedig az efféle nézetek az antiszemitizmus új formáját jelentik, tehát „a modern antiszemitizmus központja Brüsszelben van”. Ami azt illeti, a periférián sem fényesebb a helyzet.

Chemnitz: az európai etalon

„Egy falat Szászország köré, benne az AfD-vel, tetőt rájuk, napalmot és bezárni a kaput” … „égessük fel Szászországot” … „szutykos nácik odúja” … „sötét Németország” – jellemző módon ilyen és ehhez hasonló véleményeket osztottak meg a közösségi oldalakon a Németország nyugati felén immár hét évtizede pusztító frankfurti iskolás társadalommérnökség frankensteini kísérleti laboratóriumában kitenyésztett, mentálisan kasztrált, öngyűlölő, lobotomizált, leszedált, konzumidióta zombik, reakcióképpen arra, hogy az ország keleti felében, az egykori NDK területén élő honfitársaik, velük szöges ellentétben, még némi egészséges életösztönről merészeltek tanúbizonyságot tenni, amikor a Chemnitzben arab „menekültek” által elkövetett halálos késelés nyomán ezreket és tízezreket megmozgató utcai demonstrációkon tették nyilvánvalóvá, hogy mit is gondolnak a Merkel-féle hazaáruló klikk nemzetellenes politikájáról.

Oldalak