hirado.hu

Újabb „extravagáns” akciókra számíthatunk

Kategória: 
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Gyurcsány Ferenc nem mindennapi nyilatkozattal hívta fel magára a napokban a figyelmet. A DK politikusa szerint a lázadás hazafias kötelesség, és ellenállásra szólított fel. E gondolat értelmezési lehetőségeiről, valamint az ellenzék lehetséges együttműködéséről beszéltek szakértők a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Felelősen kell élni az életünket

Kategória: 
Fotó: MTI (archív, illusztráció)

A gondolati körben a mindenszentek és a halottak napja szinte eggyé vált, pedig jelentős különbség van a két ünnep között. „Mindenszentek napján az összes üdvözültekre emlékezünk, az ő tiszteletüket indítjuk fel magunkban” – mondta Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Iszlám hatalomátvétel – sötét európai jövőkép

Kategória: 
Fotó: MTI, archív

Thilo Sarrazin Németország felszámolja önmagát című, nem titkoltan provokatív műve mára már minden idők egyik legkeresettebb könyvévé vált Németországban. A szerző legújabb alkotása ismét komoly vitát kavart, ami nem meglepő, hiszen témája az iszlám, amely az SPD, vagyis a német szociáldemokrata párt egykori politikusa szerint hatalomátvételre készül Európában – hangzott el az M5 Ez itt a kérdés című műsorában.

Oldalak