Jelenlegi hely

Kovács Dániel

Menekültek, migránsok

Fotó: MTI, archív

Mióta a figyelem középpontjába kerültek a Magyarországra beengedett menedékkérők, az ellenzéki médiában egyre-másra jelennek meg csúsztatások, féligazságok és hazugságok velük kapcsolatban.

Gyurcsány céltáblája

Gyurcsány Ferenc pártja már megint a határon túli magyarokat ekézi – nincs ebben semmi meglepő, láttunk már tőlük ilyet nem egyszer. A baj az, hogy van kereslet az aljas húzásaikra.

Karácsony mindenkit „átvert és elárult”

Fotó: MTI, archív

Azt találta mondani Karácsony Gergely az MSZP választmányi ülésén, hogy a választáson nemcsak azok támogatják a Fidesz-KDNP-t, akik rájuk szavaznak, hanem a távol maradók és azok is, akik olyan ellenzéki pártra szavaznak, amely egyelőre nem tudja, miként kell egyensúlyozni az ország és saját érdekei között.

Lányiskola lányok nélkül

Fotó: Shutterstock illusztráció

Azt a döntést hozta az Altrincham Grammar School for Girls, Nagy-Britannia egyik legkiválóbb állami iskolájának vezetése, hogy kivezeti a közbeszédből a nemek megkülönböztetését – írja a Russia Today. 

Az álhírgyártás iskolapéldája

Krámli Kinga énekesnő betegségének története a hétvégén felrobbantotta az internetet, és a médián is villámgyorsan végigszáguldott. Egyúttal azt is megmutatta, hogyan készülnek az ellenzéki lapok álhírei, amelyek szerint csaknem harmadik világbeli állapotok uralkodnak a magyar egészségügyben.